Dressyr

Idag blev det ett dressyrpass för fröken B och mig. Det blev fokus på lösgörande och jogging. Hon var superfin!

Började i skritt med att forma, och flytta henne sidvärts på volt. Hon var ganska sur, och det tog i för henne att behöva flytta inner bak i båda varven. Men det släppte efter en stund. Började då med att jogga igång henne, och fortsatte vara noga med formning. Red tempoväxlingar så att hon fick samla sig lite, men utan att hon tappar takt, och sen gå på lite framåt igen. Hon var fin! Jag red runt ganska länge i trav. Red några längningar oxå på diagonalen, vilket gick bra. Ja hon var väldigt trevlig lilla B.
 
Sedan galopperade vi fram i vänster galopp, och där rundade hon sig riktigt trevligt. Fortsatte tempoväxlingarna här, och hon var fortsatt fin.
 
Sedan skrittpaus innan vi började jobba med skänkelvikning i trav.  I början hittade jag inget flyt, men sen kom jag på hur jag skulle göra. Det kändes iallafall bra. Jag fick rota lite i verktygslådan. Är det ngt jag fått olika besked om när det kommer till hur jag ska rida så är det just i skänkelvikning. Men det är ju en fördel då jag kan prova olika, kombinera osv. Så tillslut fick vi till det, med en bra takt och en bra teknik i förflyttningen. Detta undan höger skänkel. Undan vänster vart det spänt och lite springigt, så det får vi fila vidare på.

Skrittpaus igen innan vi körde några skänkelvikningar till, innan galoppjobbet. Hon var superfin i galoppen. Jag fortsatte med tempoväxlingar även här, och jobbade formningen.
 
Sedan fick hon galoppera av i väldigt lång och låg form, hon var så duktig. Näsan nere i backen typ. Sedan avslutade vi likadant i trav.
 
Det kommer att komma en bildbomb här sen, men det var en hel drös med bra bilder så frågan är hur jag ska kunna välja!? :D
 
 

Kommentarer
Postat av: Beatrice Hanssen

Vilka härliga bilder!! :-D

Svar: Tack 😍😍
Josefine Fred

2016-04-27 @ 14:29:29
URL: http://beashastliv.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0