Gårdagens: Uteritt

OBS, detta skrev igår. ;-)
 
Igår blev det vila för Bellabus, som även fyllde 16 år igår. :-D Jag var ut i hagen och borstade henne, kliade henne på tuttarna osv. Hon var så glad och nöjd med det så. Jag hade ingen bra dag igår så det var vad jag orkade med.
 
Idag fick hon gå en uteritt i blåsten. Glömde luvan hennes hemma så trodde det skulle gå åt fanders. Men det gick faktiskt ganska bra, eller väldigt bra med tanke på omständigheterna. Hon brukar ju alltid vara alldeles knepig när det blåser, men idag höll hon sig hyffsat på mattan. Hon hade en bra takt idag, så även om hon blev spänd och körde upp huvudet så hade hon en bra takt, och det är jag mer än nöjd med.
 
I början red jag övergångar mellan skritt och trav, och där var hon riktigt jäkla rund och fin! Men som vanligt så försvinner det när man kört igång lite, hon blir spänd och taggad och får svårt att vänta. Men som sagt det gick ändå helt okej.
 
Tog en galopp upp i skogen och ja, hon var ju spänd men takten satt iallafall och hon vågade ta i framåt iallafall så jag var nöjd.
 
Likadant på hemvägen, provade trav, men sket i den då den var dålig. Körde istället lite galopp och den var fin. :-)
 
Imorgon blir det troligtvis dressyr.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0