Todays

Idag skulle jag egentligen in till ridhuset och provrida Ordon igen, men skulle vilja ha ett par ögon på marken oxå, och idag fick jag inte med mig någon, så det får bli imorgon. :-) Så idag red jag bort till travbanorna. Hade fokus på att hon skulle ta skänklarna, för det har jag som sagt slarvat med.. Nu var jag tydlig med vad jag ville, och hade jag börjat bett om något så genomförde jag det. Jag tänkte även fokusera på takten idag, en lugnare takt. Mer vänta-tänk. Och hon var jättefin! Hon var precis upplagd för detta jobb. Jobbade övergångar mellan skritt och trav på rakbanan neröver, och sen vände jag, och då förstod jag att hon skulle tagga till, så där blev det lite spänt och så. Men ändå okej, och sen slappnade hon av när vi kom upp till lilla rundbanan.
 
Sen fick hon gå två varv i galopp i varje varv på stora rundbanan, och det gjorde hon superbra! Hon var riktigt trevlig. :-) Övade tempoväxlingar och hon var verkligen lyhörd. Tyckte inte hon körde ut rumpan lika mkt heller i höger varv. Så det var bra.
 
Sen skrittade vi hemöver. :-) Imorgon blir det ridhuset, och då blir jag filmad så jag får se hur sadeln ligger ordentligt. Men den känns verkligen bra!
 
 
Just ja, igår så hämtade jag en Ordo Equester Venus 17" (Det är en 16,5" jag har hemma på prov), för att jämföra.. Och näe, den ligger precis som Junon som jag hade, och även som Tekna. För svängd och allmänt enorm bara.. Fast det var samma bomvidd och allt. Så knepigt.
 
16,5"
 
17"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0