Dressyrjobb på travbanan

Idag efter jobbet ca 16 blev det lite dressyrjobb för Bella på travbanan. Det har äntligen kommit snö och blivit vinter här i Sundsvall oxå, så nu kan man rida på lite mer. Dock så behöver snön packas/sätta sig mer, för på vissa ställen är det halt under.

Skrittjobbade mycket. La in halter tidigt, för hon vill inte gärna göra halt. Så jag får verkligen jobba för att få henne mellan hjälperna. Jag jobbar då mycket med utåtställning, och även inåtställning, så att det hela tiden händer något. När det gick bra med halterna och hon var med mig, så la jag in skänkelvikningar på böjt spår. Gick bra! Sedan la jag in trav. Men nix, första traven kände jag direkt att hon inte var med mig. Hon bara sprang iväg. Så efter bara några meter fick hon sakta av till skritt och börja om. Mycket sidvärts blev det. Sedan satte jag igång i trav igen, och DÄR hade jag henne mellan hjälperna. Hon är så fantastiskt rolig att rida då! :-D Tog tre längre travsträckor, och hon var superfin. Blev lite på en gång, men då la jag in sidvärts i traven och då kom hon tillbaka och blev jättefin.

Provade täcket idag. Vad tycks? Jag vet inte själv. Det är som en öppning längs fram, och jag tror det kommer glida på B.. och trycka. Iofs är det inget täcke hon ska gå omkring i, utan åka transport i. Men funderar om det är mer värt att skicka tillbaka, och köpa ett Hansbo som jag letat så länge. Men, det kostar ju att returnera oxå. Så, ja. Svårt.


Har jag blivit för van att se detta, eller är det så att gallan faktiskt blivit mindre? Jag får för mig det. Hon belastar benet mer, gallan är mjukare och min magkänsla säger att den är mindre.
 
Någon skillnad?

Kommentarer
Postat av: Emelia

Värdens skillnad helt klart!

Svar: Å vad bra. Då är det inte jag som inbillar mig. 😀
Josefine Fred

2016-01-08 @ 08:53:57
URL: http://www.nouw.se/emeliaperala

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0