Nytt pannband

Jag har ju blivit helt pannbandstokig, så nu har jag så många pannband att jag tappat kontrollen... känns det som. Haha. Så jag ska sälja minst 4 stycken. Jag klarar inte av att ha sådär mycket saker, för jag kommer aldrig hinna använda skiten.

Men iallafall, jag har köpt ett nytt idag. Men jag har bara svarta pannband, så nu tänkte jag unna mitt ena bruna träns ett nytt pannband. Jag har gjort om det och klippt bort käkremmen, så nu är det väldigt stilrent och fint. Dock så är det rödbrunt, och det är ju grymt svårt att hitta pannband i den färgen. Så jag googlade järnet igår, och hittade att Glen Gordons produkter är i rätt färg. Så jag kollade runt lite, och hittade ett. Men så kollade jag på fb-sidorna där det säljs hästutrustning, och då hittade jag exakt ett sånt som såldes i sundsvall. :-D Legat ute sen oktober. Glad jag blev då. :-D Så det har jag precis hämtat, och det var EXAKT rätt färg!

Wiho. :-)

Så snart kommer iaf ut en liten bloppis på pannband oxå. Ett slätt orginal-pannband från PS, ett helt nytt svängt med lila pärlor, ett svängt med marinblåa pärlor och ett mörkbrunt med varannan vit/varannan brun strasspärla. Så om ni är intresserade hör av er. :-)

 

Kommentarer
Postat av: Emelia

Verkligen jätte svårt att hitta pannband i rätt brun färg! ;)

2016-01-16 @ 19:31:16
URL: http://www.nouw.se/emeliaperala

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0