Ridning x2

Idag har jag ridit två fina hästar. Jag är väldigt förkyld, men det fick gå ändå. Blev desto värre ikväll, med magsjukevarning till och med. Men nu mår jag bättre helt plötsligt så jag hoppas inte det blir nå mer med det. Jag ska jobba 8-21 imorgon så det är bäst jag mår bra imornbitti.
 
Först ut var iallafall Bella. Hon fick ha spikmattan på 10-15 min medans jag masserade frampartiet. Det var nästan ingenting att ta där, så därför vart det bara 10-15 min med spikmattan. Tog skinkan ca 5 min och sen kändes det rätt bra. Så då sadlade jag och vi drog iväg. :-) Blev en tur längs vägarna idag, jogging på isen. Hon var jättefin! Fokus på att hon ska vara lugn, och en svingande rygg och sviktande bakben. Riktigt trevlig i traven.

På hemvägen blev hon himla taggad, så där fick jag kämpa på ett tag innan hon började slappna av i skritten. Men tillslut! Så blev hon jättefin, och då travade hon hur fint som helst, även på hemvägen. Jippi. :-) Annars blir hon lätt spänd och kort, mer trippig liksom.. Men skam den som ger sig. :-)
 
Luvan på idag då det både blåste rejält och så smälldes det fyrverkerier... Blir så fruktansvärt irriterad! Tänk på djuren... vilda som tama. Inomhus som utomhus.

Näst ut på tur var Mackan! En ny bekantskap. Han fick sig ett pass på travbanan då det var kolsvart och blåste, samt att folk fortfarande smällde raketer friskt... Men han skötte sig fint. :-) Han var väldigt trevlig! Riktigt mysig liten prick. Jag föll för honom. Red mycket skrittjobb på honom tills han var med mig, han var väldigt lyhörd och känslig. Förstod precis vad jag menade. Sedan joggade vi en del, och vilken härlig trav! Supermysig. :-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0