Så knepigt....

....idag då jag hämtade B såg jag direkt att hon inte rörde sig som hon skulle. Ingen hälta, men precis som två ggr tidigare så går hon struttigt och med väldigt korta steg. Det var alltså tredje ggn idag som detta visade sig.
 
Jag tog in henne iallafall och gjorde alla övningar som massören visat mig att jag ska göra, och så stretchade jag alla fyra benen. Efter det, så var hon helt normal.... Så himla knäppt! Jag förstår ingenting. Dessa tre tillfällen har ingenting gemensamt, när detta visat sig. Ingenting. Och det har gått över på olika sätt. Men det är alltid exakt samma rörelsemönster och beteende från henne.
 
Så jag red ut en sväng på vägarna, och höll igång mycket i trav. Tempoväxlingar. Sedan tog vi lite galopp oxå. Hon var fin idag! Hon blir lite blockerad ibland, men det går över. Jag är nöjd. Och hon skrittade hur fint som helst.. Inge konstigheter.
 
Blir så brydd..
 
 
Skulle även fota lite porträtt på B idag, men när jag skulle börja fota så gick det inte.. för att minneskortet satt hemma i datorn. Andra ggn jag glömmer det nu. :o

Kommentarer
Postat av: My

Kan du inte filma nästa gång det händer? Är som vanligt nyfiken;).

Svar: Finns en film på första tillfället då hon fick så, ska finnas på.min Youtube 😀
Josefine Fred

2016-01-16 @ 18:56:21
URL: http://nouw.com/mysdressyr
Postat av: Elin

Jättefina bilder! Vad konstigt! Hon kanske är stel och mjukas upp när du masserar & stretchar henne? Det är ju så kallt nu oxå :)

Svar: Tack! Första gången det hände var i somras, så tror inte på kyla. Andra ggn hände ingenting när jag mjukade upp samt promenerade henne. Vi hade dessutom bara -10 idag.. 😊
Josefine Fred

2016-01-16 @ 22:31:23
URL: http://katteselin.blogg.se
Postat av: Linda

Det kan inte vara så att hon gått och spänt sig i hagen pga snö? halka? blåst? nått annat? i kombo med den rejäla skadan hon haft?

2016-01-16 @ 22:54:32
URL: http://stjarnstralar.blogg.se/
Postat av: Linda

Missade att du redan skrivit att första gången var i sommras.

2016-01-16 @ 22:55:24
URL: http://stjarnstralar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0