Update

Jag är skyldig en uppdatering här. Jag la lösenord på bloggen inför en session jag bokat till B. Jag är inte alls för "djurpratare" egentligen, men jag blev inspirerad av Sandra att i alla fall prova. Jag hade inte mycket att förlora liksom. Så därför ville jag stänga alla mina sidor så att man inte kan få ut så mycket info om oss. Det var en intressant session, där jag varken säger bu eller bä. Det var mycket som stämde, en del helt right on spot.
 
I alla fall, sedan senaste inlägget då jag skrev att det var reparera som behövdes, så har det hänt en del. Passet efter det var en skrittur ute i skogen och det gick superbra. Dagen efter det vilade hon, och sedan var det dags för dressyr igen. Det gick inge bra. Hon var lika dålig som innan. Så sen dess har hon vilat. Om hon känns dålig i 2,5 v så är det förmodligen nånting hon försöker säga mig. Så, jag har bokat tid på kliniken så får vi se vad som sägs där.
 
Under tiden så har jag satt ihop en liten översikt på allt som hänt sen efter sårskadan, och jag har en teori om vad som är felet och hur det kan ha uppstått. Om det stämmer får veterinären avgöra.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0