Fin tjej!

Idag hade jag planerat att rida ut, men då det är världens storm här så avstod jag från det och red på hemmaplan istället.
 
När jag tog in B var hon väldigt spänd, stel och stum i ryggen och ja typ hela kroppen. Hon hade stått utan täcke i blåsten.  Det fixar hon inte, så nu har jag ändrat hennes täckesrutiner. Hon fick iaf börja med att stå med spikmattan på rygg och länd, och medans den verkade så masserade jag övriga kroppsdelar. Det blev nog en hel halvtimme hon fick ha mattan. Sen masserade jag rygg och röv, och det njöt hon av. :-)
 
Sen tog vi oss ett joggingpass i ler-snö-slasket. Hua vilket underlag. Men vissa delar var bättre än andra. Började rida på travbanan och skrittjobbade henne i skänkelvikningar på böjt spår, och sen gick vi över till framdelsvändningar. Hon var riktigt fin bitvis, men även störd av blåsten bitvis.
 
La sedan in jogg, och hon var superfin! Hon hade en härlig och lätt trav med rundad rygg. I like. :-) Så jag red lite övergångar, blandat med skänkelvikningarna och framdelsvändningarna, och det var en bra kombo. Hon har svårt att kliva in med v. bak i skänkelvikning, pga skadan då troligtvis, så vi töjde lite där.
 
Gick sedan upp på planen och stämde av att formningen fungerade, och hon var så himla fin. Mjuk, lätt, ja.. Det kändes så enkelt att få henne i den formningen. Superhärlig känsla verkligen. Så vi avslutade ganska omgående. Totalt red jag 35 minuter.
 
Känns som ett bra pass inför träning imorgon. :-)
 
 
Hur fasen kunde jag missa pannbandet som sitter helt på sniskan?! Haha. Jag rättar alltid till pannbandet när jag tränsar annars...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0