Fullspäckad dag :-)

Imorse gick jag av mitt dygnspass 08.15, och direkt då så åkte jag hem och svirade om till ridkläder för att rida häst nr 1 för dagen, Heavenly. :-)

H bjöd på ett ganska trevligt ridpass utan större protester. I början i skritten tog det ett bra tag innan hon lät mig påverka henne, men det släppte. Sedan joggade vi igång, och då fortsatte jag med tempoväxlingar, och det gick bra. Hon var fin! Gillar att hon kan släppa till nu och använda hela kroppen när hon rör sig i traven, istället för att bli kort och stum som hon varit tidigare. Nu går hon att påverka.
 
La in lite galopp oxå, med fokus på rund och låg form och att hon skulle ha bogar och bakdel på plats. Det gick fint!

Några skrittpauser emellan, och efter denna uppvärmning hade jag tänkt mig lite programridning på planen. Men den var oplogad och ganska så mycket snö, så jag vill inte plåga ponnystackarn allt för hårt. Så jag red en kortare travdel ur LB:2an, och den tog vi om 3 ggr. Hon var väldigt duktig! Fin och rund trav, och bara jag gjorde rätt så formade hon sig kanon.
 
Hon fick skritta av efter detta. Ingen idé att pressa henne när det varit ett bra pass, med tanke på hur hon är den lilla fröken bestämd. ;-)

 
Efter detta så var det hem och duscha som gällde, och snygga till mig inför pass-fotografering nere på stan. Samt att jag skulle hämta två schabrak oxå på olika ställen.

Därefter hem och svira om till ridkläder igen för häst nr 2, och det kommer ett inlägg om det snart.

Nu sitter jag nyduschad igen och ska strax börja med maten då vi ska äta tillsammans med min familia. ;-) Sen får jag nog vila. <3 SKÖNT. :-D

Kommentarer
Postat av: Beatrice Hanssen

Vilken söt liten ponny! :-)

2016-03-02 @ 21:08:43
URL: http://beashastliv.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0