Träning

Idag red vi våran andra lektion efter detta lång halvår utan träning. Jösses! Haha. Det gick iaf kanon. Kurvan fortsätter uppåt. ;-) Nu hajar jag hur slarvig jag varit då jag fisridit. Jag har ju helt glömt av att forma henne ordentligt. Så idag jobbade vi massor av formning, och det gick som sagt superbra. Fick även jobba lite skänkelvikning på volt som gick över till framdelsvändningar. Gick fint!

Sedan galopperade vi, och då vart B trött av endast ena varvet. Samlade, och fick sedan rida på framåt ORDENTLIGT haha. Kändes som vi rejsade runt där, men absolut inte okontrollerat. Som sagt redan då så kände jag att B började bli lite lam, men hon kämpade såklart på skitbra. Och högergaloppen var kanonbra.

Sedan i vänster varv så bröt hon av, och bröt av och bröt av. Hugaliten. Jag fick rida arslet av mig och hon fick jobba arslet av sig. Vi jobbade samlande, och sen fick hon gå fram. Samlande arbetet skedde på en liten volt där jag skulle vända henne för ytter. Väldigt jobbigt enligt B.

Sen när jag travade av så kände jag hur mkt resultat formningen hade givit, för då räckte det att jag la om med innerskänkeln lite så rundade hon sig och lugnade sig framför allt. Jättehärlig känsla!

 

Kommentarer
Postat av: Erika Pettersson

Härligt! :) vore kul o se någon ridfilm snart med när du tränar eller så.

Svar: Ja superkul! Ja har jag någon med mig framöver så kommer film.😀
Josefine Fred

2016-03-10 @ 18:33:44
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0