Långt mellan gångerna

Just nu är det lite långt mellan gångerna här känner jag. ;-) Men jag har massor att göra så jag tar det när jag har tid liksom.
 
I söndags åkte vi till Huli och red för bästa Ingela. Bella var riktigt trevlig med mkt bra utgångsläge. Vi jobbade med öppnor, och allmänt fokus på diagonala hjälper. Det gav mkt bra resultat. :-) Filmer finns på instagram: minfux
 
I måndags red jag ut för första ggn i nya stallet, så jag fick leta mig fram lite. Kom till några återvändsvägar, och fick vända, men hittade en bra slinga i skogen. Det blev mest skritt, men även lite jogging på en grusväg. Hon var pigg.
 
Igår så red jag samma slinga, men akivt, hon fick gå ett konditionspass där i skogen. Jag travade för det mesta, och red en hel del övergångar (som kommer naturligt iom att underlaget ändras). Hon var pigg, men fin. Jag begärde en lugnare trav med mer svikt i idag, istället för att rida så mkt framåt. Hon har börjat ta för sig lite för mkt framåt nu så det blir spring istället. Det gäller att hitta balansen. ;-) Sedan galoppjobbade vi uppe på grusvägen, och hon var riktigt fin!! Supertrevlig med en energisk och tretaktig galopp. Jag är så imponerad över högergaloppen, hur bra den var. Inget att klaga på. Hon behöver dock stärka sig, då hon faller isär när jag samlar henne. Men delvis är det även jag som måste hjälpa henne, för jag blir lätt lite passiv. Men nu måste jag hålla igång henne och rida henne in i samlingen.
 
Idag så ska jag prova paddocken vid stallet, och det står programdelar på schemat.

Kommentarer
Postat av: Therese

Kan du inte skriva ett inlägg om er historia? Från början till nu typ 🙂

Svar: Jo det kan jag göra när det lugnat ner sig lite :-) Skriver ett utkast nu så jag kommer ihåg :D
Josefine Fred

2016-09-28 @ 14:51:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0