Dressyrlektion

Idag har jag och Bella ridit lektion för världens bästa Gittan igen, det var ett bra tag sedan sist. Men alltid lika klockrent. :-D Och Bella var så fin! Jösses.. jag fattar ingenting!? Fjärde passet där jag sätter igång bakbenen mer, och hon känns typ som vanligt igen?! Behöver verkligen nån som kickar igång mig ibland. ;-) Tack Sandra för att du gjorde mig uppmärksam på mitt meseri!
 
Vi började i skritt, och jag red framdelsvändningar som en fyrkant, medans jag och G pratade igenom allt och så vidare.  Bella var fin! Jag fick små tips och trix som gjorde henne väldigt fin.

Sedan joggade vi igång i trav på en 8volt, och samma där, jag fick göra mindre korrigeringar för att få henne att spåra bättre och inte putta ut bogen. Superfin!! Jag var så chockad, haha. Hon bär sig själv jättetrevligt och lyssnar superbra.

Fick sedan rida lite öppna, och även det gick bra. Har inte ridit travöppnor på säkert 1 år, haha! Men det gick fint det.

Sedan galoppjobbet blev först att hitta spårningen, och sedan lite öppna. Sedan fick jag rida förvänd galopp på henne, och den var oxå superfin. Antar att jag la en bra grund för detta pass sedan igår då jag red en del förvänd. Jag fick rida på lite friskare för att tänja lite mer på henne.

Travade sedan av lång och låg. En mycket nöjd häst, ryttare och tränare! :-D
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Så härligt att det gick så bra! Duktiga ni är! :)

2017-08-17 @ 16:24:38
URL: http://www.sannajohansson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0