Rödpullan

Igår så hade jag planerat att åka till ridhuset, men då hon var lite varm i en hov så blev jag nojig och red ut en lättare sväng istället i alla gångarter. Hon var INTE rolig. Det var snö/regn och allmänt pissigt väder, och hon skulle kolla på allt. Hon var väldigt spänd så svårt att få något vettigt. Hon gick som inte att kommunicera med så bra. Traven är katastrof nu. Skritten däremot, och galoppen är bra. Skritten har vi börjat få väldigt trevlig gung i. Och galoppen är som sagt oxå rätt bra. Ett dåligt pass men man måste ju lyfta fram fördelarna ändå liksom. ;-)
 
Idag så var hon fin i alla benen, så red en längre tur längs vägarna. Hon var ganska upp och ner.. Ena stunden fin, sen alldeles spänd och okommunicerbar. Hon var rätt fin där ett tag där jag varierade mellan tempoväxlingar, skänkelvikningar och övergångar. Sen fick hon en längre skrittpaus, och sen tänkte jag rida samma arbete igen, och tänkte att hon borde göra detta ännu bättre när hon fått pausa en stund. Men nä, hjärnan var nån helt annanstans än med mig. Så jag gav upp en stund.. Sen kom vi in i skogen, och där fick hon rulla på i galopp, den var faktiskt rätt trevlig! Sedan provade jag trav igen på vägen hem, men alltså den är inte fin... *frustrationen*. Men men, bara att andas och LE. :-D Skrittade sen hemöver..
 
Upptäckte i stallet att hon tappat en sko på ridturen. Alltså!? Hur fan kunde jag inte märka det. xD Jag tog bilen och åkte en sväng och hittade den ca 30 min hemifrån, och där galopperade jag i höger galopp. Hon hade tappat skon vänster fram. Så det var ju lite spännande..
 
Hovis kommer på onsdag så det är bra. (Y)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0