2 days

Igår så fick Bellabus vila. Hon ville komma till mig i hagen igår igen, så nu är hon normal igen. Jiho! Men som sagt hon fick vila iallafall. :-)
 
Idag så red vi ut i snöstormen.. Jösses.. miss här-kommer-alla-känslorna-på-en-och-samma-gång.. Hon var helvild! Glad, pigg, taggad, spänd, rädd... Det var ett katastrofpass, men jag var bara lugn och gjorde det bästa av situationen och då känns det inte så katastrofalt iallafall. Red lite övergångar till en början, och där jag fokuserade på lugn trav. Hon ville gärna skjuta iväg som skjuten ur en kanon. Sen kom vi ner till ängen och då var det en fyrhjuling längre bort som gjorde henne väldigt tittig och misstänksam. Så när jag ridit en vända på ängen och skulle tillbaka blev hon HELVILD! Alltså hon skulle galoppera, hon skulle iväg.. Men jag böjde ju hennes huvud och då började hon springa på tvären istället, och jag fick vara supernoga med att inte låta henne på rak hals, för jag kände hur sjukt laddad hon var.. Hon hade dragit på stört. Längesen hon var så galen. xD
 
Sen fick hon skritta på lång tygel.. "skritta". Det var nån form av grisepass dedär. Hualigen.. Sen joggade jag hela vägen hem med tempoväxlingar. Jag hade ju väldigt mkt i handen, men på hemvägen började hon lätta fram och faktiskt lyssna på mina förhållningar. Så det kändes helt okej ändå.
 
OCH ÄNTLIGEN HAR VI FÅTT SNÖ! Hallelulja :-D Imorgon är jag egentligen sugen på att åka in till ridhuset, men det lär ju vara bra underlag ute och då vill jag såklart rida ut. Jag håller det öppet så får vi se.
 
Och förresten, jag hade ju bestämt mig för att köpa Ordo Equester-sadeln, och jag hade fört över pengar och allt.. Men så fick jag bara en grymt dålig magkänsla, och började granska stillbilder på hur jag satt, samt rådgjorde med mina små gurus.. Och NÄ, jag fick lov att avbryta betalningen. Jag sitter verkligen inte snyggt i sadeln, hur skön den än är.. Jämförde med bilder på när jag sitter i gamla sadeln, och där sitter jag så jäkla bra. Så nä, ska jag byta så ska det inte bli till det sämre såklart.
 
 

Kommentarer
Postat av: Beatrice Hanssen

Himla snygg sadel, synd att den inte passa! :-/

2017-01-05 @ 18:18:18
URL: http://beashastliv.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0