Dagarna 3..

I måndags så gick Bella bara på en promenad med mig på 40 min då jag inte kände mig pepp för ridning. Hon skötte sig väldigt bra! Lugn och fin. :-)
 
I  tisdags så red vi ut på en skogstur på 1,5 timme med Othilia och Åke. Vi skrittade först en bra bit i skogen, uppförs, så de fick jobba naturligt. Sen joggade vi på vägarna påvägen hem. Bella var rätt olydig och taggad, så jag fick bara låta henne hållas. Men jag är ändå nöjd, ingen katastrof liksom. Och jag vet ju om att hon blir taggad när vi har sällskap.
 
Igår så red vi ut med Melina och Rasmus, på en konditionsrunda på 1,5 timme. Efter skritten joggade vi igång en bra bit, jag la in en massa halvhalter och fokuserade på att rida lätt lugnare själv så att hon blev lugnare, och det gick bra. Hon var mycket mer ridbar idag.
 
Sen körde vi igång i galopp och låg och rullade, och jag är väldigt imponerad över B. Vi galopperade jämsides utan problem! Det var en gång när hon blev tävlingsinriktad och blev nå vansinnigt stark, men sen gick det över. Jag är väldigt nöjd. :-) Sista 20-30 min blev det skritt hemöver.. på fortsatt pigg rödpuppa!
 
 
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.. Är sugen på ett dressyrpass, men funderar på om hon ska skritta istället efter gårdagen? Eller ett mjukgörande dressyrpass, hm...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0