Update

I förrgår vilade båda hästarna. Igår red Othilia Bellie en uteritt på 50 min i alla gångarter. Bella hade varit väldigt pigg, men trevlig överlag. :-) Rasmus var varm i ett ben så han fick vila.
 
Idag så har jag ridit Bella en sväng på 1,5 timme. Först lite pulsning i snön, och sen jogging i trav med övergångar och tempoväxlingar på PIGG tjej. I tempoväxlingarna var hon så fin! Fick till en riktigt bra takt där. Jobbar mycket med takten just nu. Sedan plumsade vi påvägen hem igen. Vi fick skäll av en markägare idag igen, jösses vad arga dom verkar här på ön. Haha. Jaja...
 
Rasmus fick vila då jag inte hann, men Melina kommer hem idag så förhoppningsvis får han lite motion ändå. ;-)
 
 
Idag hämtade jag även ut en sadel jag köpt på chansning, en Bates Caprilli dressyr. Men den var i riktigt risigt skick, blev otroligt besviken. Skador som inte nämnts, och den var extremt sliten. Den skulle vara i fint skick. Man ba.. Okej. Svaret jag fick var "Du har köpt en begagnad sadel!" Jaha? Ska man räkna med att den ska vara totalt misskött och sliten då eller? Samt ha skador man inte blivit upplyst om? Ja det finns folk till allt. Synd att man inte kan lita på dom..  Iallafall, den åkte tillbaka fort som fasen till ombudet igen. Dendär skulle jag aldrig fått igen pengarna för om jag skulle sälja själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0