Dressyr

Idag blev det ett dressyrpass på mkt fin tjej! Men, fortfarande trött och seg. Så jag får verkligen rida igång henne, blir helt svettig haha. Bästa Melina fotade. <3
 
Började med att rida fram i alla gångarter med övergångar, halvhalter, volter, serpentiner osv. Hon kändes fin, men jag får ju driva henne framåt så hon kommer igång bak. Trav- och galoppövergångar funkar ju skitbra nu, för vanligtvis blir hon för snabb emellan dom, men nu behövs dom liksom för att hon ska bjuda till lite mer. ;)
 
Sedan jobbade jag i trav med att öka och minska volten, och hon var superfin här.. alltså, detta är min absoluta favoritövning, men ändå har jag inte gjort den på månader?? Varför inte liksom? Hon blir så fin i detta jobb.
 
Sedan jobbade jag lite tempoväxlingar i galopp på volt, och även här MYCKET fin i vänster galopp. Höger var det lite värre med, jag fick inte riktigt in högerbogen, men man kan inte alltid få allt. Dock ser det mkt bättre ut på film än jag trodde. ;-) Jag är iaf supernöjd med superpuppan idag!
 
Imorgon blir det en lugn uteritt för Bella med Elin. Hon ska få rida ut på henne utan annat hästsällskap för att få se att hon kan sköta sig ute oxå. ;-)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0