Uppdatering

I tisdags red jag och Bella ut en sväng med Melina och Rasmus. Vi red mycket i skritt, men även lite trav. Vi försökte hitta en bra väg till stranden från oss på betet, men det gick sådär... Bella var snor-taggad och skötte sig inte riktigt önskvärt. ;-) Men hon fick hållas..
 
I onsdags så red jag ut själv, och skrittjobbade en del i skogen, samt travjobbade. Jag var rätt sträng med henne idag, då hon liksom hamnat i dehär att hon inte behöver koncentrera sig typ. Hon har ju gått rätt kravlöst senaste veckorna, då hon haft lite problem med brunst osv. Men nu är ju det över så nu får jag liksom börja ställa lite krav igen. Jag var noga med att hon inte får titta på saker så mkt, utan hon ska koncentrera sig. Vände henne bort från allt farligt hon ville se på. Hon blev väldigt trevlig i traven efter en stund. :-)
 
Stannade sedan till på rundbanan och red lite galoppjobb där. Hon kändes rätt fin. Jag tänkte mkt på innerskänkel mot yttertygel, och fick till en rätt bra känsla. Men hon känns lite lång i kroppen, hon orkar inte sätta ihop sig ordentligt.. hm..
 
I torsdags, alltså igår, så trimmade jag ett ordentligt lösgörande pass. Jag fortsatte att vara lite hård med att hon får lov att koncentrera sig, och så jobbade jag med innerskänklarna. Att hon ska ta innerskänkeln helt enkelt. Hon stretar väldigt mkt nu, och då jobbade jag med att lägga en volt så fort hon börjar grejja, och så att hon får flytta bakdelen i volten. Hon kändes fin  taktmässigt osv, men saknar dedär extra drivet.
 
Red sedan lite skänkelvikningar som kändes bra. Och sedan övergångar mellan trav och galopp. Hon var SUPERDUKTIG här! Jättelugn och taktmässig emellan övergångarna, och lydiga övergångar. Men samma här, lite seg och jag saknade dedär extra drivet liksom.
 
Idag har hon fått bada från topp till tå, och blivit ren och fin. :-) En kort promenad fick hon. Imorgonbitti är det tävling, och jag har inga förväntningar med tanke på läget. Vi får se helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0