Update

Long time no see ;) Bella var till veterinären i måndags för en tandkoll och vaccinering. Det var i stort sett ingenting att göra i Bellas mun. Det var en tand som börjat vrida sig, men Gun skulle höra av sig till Gunnar och fråga om det behövdes göra något åt det eller inte. Troligtvis inte. I övrigt ville hon inte göra nånting egentligen. Hon safeade och raspade typ 15 sekunder på ett ställe där det möööjligen skulle kunna kännas vid tygeltag osv. Så det tog hon bort. Men annars, nada. Hon sa att jag kunde kolla Bellas tänder varannat år.
 
Sedan dess har hon vilat, alltså i 4 dagar. Tills idag. Jag har inte haft tid att rida så det passade bra med tanke på vaccineringen.
 
Idag skrittade vi ut 50 minuter i modd-snön. Det är så pissigt underlag just nu. :o Men väldigt härligt med vårkänslor. Dock så kan ju Bellas vårkänslor få dämpa sig lite, för hon ser spöken överallt. Haha hon är så söt.. hon var så rädd för 4 st grindar idag, hon är ju rädd för staket/grindar i vanliga fall, men såhär i vår-tider så är det extra läskigt! hualigen. ;-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0