Uppdatering

Senast jag skrev så red jag ett pass delvis ut, delvis i paddocken. Dagen efter var hon återigen varm i sin hov... och jag kände att ja, då är det dags att kolla upp det helt enkelt. Så jag bokade tid hos min favoritveterinär Per, och hade tid igår, onsdag. Han är så fantastisk! Noggrann, förklarar allt i minsta detalj, ser helheten.. Sen känner han B och mig sen innan och det underlättar tkr jag.
 
Han började med att kolla henne i rörelse rakt fram i skritt och trav, och tyckte som vanligt att hon är så himla fin! Välmusklad, bärig och luftig i sina rörelser. Sedan kände han, klämde och hade sig. Och förklarade att han såg ingenting som tyder på att man behöver gå vidare, ingen svullnad eller annat nånstans. Jag sa att jag skulle bli lugn av böjprov, så så fick det bli. Han böjde och provocerade rejält, och Bella stod helt obrydd. Och hon var helt ohalt. Det var ju det som jag isåfall var orolig för, att hon skulle ha en ledinflammation på gång. Men nä, helt ohalt.
 
Vi gick sedan ner och kikade på henne i rörelse och hade en plan, att ser hon likadan ut som alltid så ger vi oss. Om hon ser halt ut på vänster fram eller störd i när det benet sätts ner i backen, så går vi vidare. Men hon såg ut precis som hon gör normalt. :-)
 
 
Jag har även köpt en ny bil, med 4wd, och jäklar i min lilla låda vilken skillnad. Jag satt med hakan nere i bilgolvet. Denna är ingenting jämfört med lillvofflan. Jösses, hur har jag klarat mig utan 4hjulsdrift!?
 
 
Så idag har jag ridit en sväng, superhärligt! Blev endast skritt, i hackamore. Men hon fick plumsa en bra bit med ganska tung snö, och sen lite klättring på det. Och en rejäl avskrittning hem. Men alltså.. jag tror jag mesar.. hon blir inte ens flåsig. :o Hon har sån jäkla kondition denna dam.
 
Imorgon tror jag att vi ska jogga lite längs vägarna. :-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hon är så himla fin! Älskar fuxar!

Svar: Tack snälla! :D
Josefine Fred

2017-04-20 @ 23:29:22
URL: http://hannaslillaliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0