Dressyr

Idag så blev det en lång dag i stallet, och vi har haft bra väder så det var supermysigt! :-) Fixade allt åt Bellabus, sedan kom Melina och Rasmus tillbaka från tävlingen, och då flirtade jag med henne och fick henne till att vara kamerakvinna när jag skulle rida. ;-) Sen hjälpte jag henne att mocka ur gamla hagen. Så tiden drog iväg. Sedan blev det stallet igen och jag  tog ut Bellabus för att få beta gräs i 20 minuter.
 
Ridpasset blev ett joggingpass då jag inte är på topp i mitt mående just nu. Hade egentligen en lektion inplanerad denna helg, men den fick jag avboka då jag måste stryka en massa i mitt schema om jag ska hamna i balans igen. Så ett mysigt joggingpass idag helt enkelt.
 
Började med att skritta fram ute i området, sedan lite skrittjobb i paddocken innan jag rätt snabbt började travjobba med övergångar. Hon kändes lyhörd och trevlig! Jag la in övergångar mellan trav och galopp, och det gjorde hon galant. Fy så härligt!! :-D Hon var riktigt trevlig.

Sedan bestämde jag mig för att prova lite mer övergångar mellan trav och galopp, där hon satt mer ihop. Så jag jobbade henne under nedsittning några minuter i varje varv, och hon var så duktig! Alltså... Det släpper hela  tiden för oss nu och går bättre och bättre. Älskade lilla ambitiösa röding. <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0