Tävling!

Idag är jag SÅ stolt över mig och Bella! Det har gått så himla bra idag, och det funkade utmärkt att ta med nya ridsättet till tävlingen. Visste ju inte alls om det skulle funka eller om vi skulle hamna i gamla spår och bli sådär spända och tappa kommunikation. Men det gick alltså så himla bra. :-D
 
Jag red fram inne i ridhuset, och skrittjobbade lite först. Bella var väldigt stretig och försökte pinna iväg i sin spända skritt. Men jag hade is i magen och red som vanligt och väntade ut henne. När hon kändes ok började jag jogga igång henne, och hon kändes rätt fin! Men bitvis blev hon stretig och spänd. Så det tog en stund innan hon kom loss. Sedan fick hon galoppera loss sig medans jag stod i lättsits, och varierade ställning på henne.
 
Efter detta gick vi ut till collectingring och där skrittjobbade jag lite mellanskritt på lång tygel vs kort tygel. Gick bra. Sedan jobbade jag henne i nedsittning och det kändes bra. In på banan och där blev hon åter spänd och stretig. Men jag fortsatte ha is i magen och be henne vänta, och samtidigt komma ihåg att rida på framåt, framåt, framåt. Och då trillade poletten ner. Hade ett trevligt sug bakifrån in i handen. :-)
 
Red programmet, LB:1, och det gick väldigt bra! Jag kände mig fokuserad, Bella var med mig. Inga missar. Så supernöjd med ritten. Den blev på 65,89% och jag blev 3dje placerad. Så kul!
 
Sedan hade jag ca 30 min till nästa klass, så jag hoppade av och gick med henne i 10 min innan jag satte upp igen. Och då skrittjobbade jag, och travjobbade lite skänkelvikningar. Hon kändes VÄLDIGT trevlig. Hon hade coolat ner rejält, och blivit mjukare.
 
Red programmet, LA:1, och det gick så himla bra. Hon var väldigt lugn som sagt, så det kändes lite segt ibland, så fick driva på henne här istället. Men himla trevlig tjej. :-) Det enda som jag känner blev "fel" är galoppfattningarna som inte blev så bra. Men hem å träna. Det är jag som spänner mig och gör en grej av dom. ;-) Men ingen panik liksom... Här fick vi 65,14% eller nåt.. Över 65% iaf. Minns inte exakt, haha. Men jag fick exakt lika mkt som den andra placerade, men hennes "allmäna intryck" var ngt bättre, så det blev hon som fick placeringen.
 
Så sjukt nöjd med dagen! <3
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis

Svar: Tack! =)
Josefine Fred

2017-05-06 @ 19:37:58
Postat av: Anonym

Grattis!
Kul att allt jobb du lägger ner på Bella ger resultat. Det är du värd!

Svar: Tack snälla! :)
Josefine Fred

2017-05-06 @ 20:28:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0