Men jesus

6 dagar sedan jag uppdaterade.. Men det har sina förklaringar. Det händer massor i mitt liv just nu så jag försöker bara pussla ihop dagarna helt enkelt.
 
Onsdags: Jag och Melina red ut tillsammans. Mest skritt, men en del travjobb uppför hartungvägen. Bella var väldigt taggad och på, eftersom vi låg bakom. Men det är bra träning för henne. Hon får lära sig att vänta. ;-)
 
Torsdags: Vila
 
Fredags: Elin red en sväng på rundbanan i skritt och trav
 
Lördags: Vila
 
Söndags: Jag och Melina red till havet. Det är ju så vackert! Vi skrittade hela vägen dit, och jag passade på att skrittjobba Bella lite. Hon var trevlig! Sen skrittjobbade vi lite i vattnet innan vi tog tre korta travsträckor i vattnet. Sedan blev det skrittjobb i form av öppnor och slutor, vilket jag kände att jag inte jobbat med på hur länge som helst.. Har liksom tappat det?! Måste införa det igen. ;-) Lägger upp ett separat inlägg med lite bilder från havet.
 
Måndags: Elin red ut en sväng på rakbanan/rundbanan
 
Idag så är planen att antingen rida ut och galoppjobba på rakbanan, eller åka till Alnö ridklubb och dressyrjobba. Vi får se, det ska ju regna hela dagen så.. kanske blir vila.. Hehehehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0