Tävling

Imorse var det dags för tävling, och min start gick 08.24, så jag klev upp kl 05.00. Hua... Men det var det värt! ;-) Hallelulja, för Bella var samarbetsvillig idag. Lugn och ganska avspänd. Spänd bitvis, så inte klockren, men jag är sjukt nöjd.
 
Red fram ute i ca 30 min, det blev kortare än planerat, men det kanske inte behövs mer. Skrittade halter, halvhalter och tempoväxlingar med henne först. Sedan travade jag fram henne i serpentinbågar och hade fokus på att hon skulle bjuda framåt, och att jag skulle få med hennes yttersida. Det gick super! La in övergångar till skritt oxå, det gick bra.
 
Sedan galopperade jag fram henne i lättsits, och såg till att halvhalterna gick igenom, och red mkt tempoväxlingar. Hon var fin. :-)
 
Sedan var det då dags för våran tur. Och jag tkr Bellabus skötte sig från början till slut ja! Visst finns det massvis mer att önska, men det kommer. Hon var lugn och trevlig under ritten, och väldigt lydig. Ett missförstånd vid en galoppfattning som ej togs på första hjälpen, men annars var hon väldigt lydig. Övergångarna från mellangalopp till arbetsgalopp gick SUPER idag! Motför hur det brukar se ut. Och ena vänster galoppfattning var sååå fin! Ja överlag skötte hon sig mkt bra. Hon skyggade för en nybytt ridhusdörr som var alldeles ljus till skillnad från resten av läktarstaketet. Haha. Så där fick vi en 5a.. Men annars inga missar.
 
Imorgon laddar vi om för LA:3! :-) Förresten, vi fick 63,6% idag. Klassen är inte slut så jag vet inte på vilken plats vi hamnar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0