Uteritt + rakbanan

Idag skulle det bli ett joggingpass i alla gångarter på kanske 45-60 min. Men det blev lite andra planer längs vägen. ;-) Red först ut och skrittade en längre runda, sen började jag skrittjobba henne med halter och tempoväxlingar. Det gick fint.
 
Sedan joggade jag igång en jädrans fin häst!! Jösses så trevlig hon var. Alltså MAGISK. Härlig svikt i steget och gung i hela kroppen, och så lyhörd och trevlig. Ja alltså jag önskar att hon alltid var sådär lovely. Hela travjobbet var så bra i stort sett. Red först tempoväxlingar där jag minskade från arbetstrav, sen red jag tempoväxlingar där jag red mellantrav/arbetstrav. Superfin!
 
Sedan stannade vi på rakbanan och jag tänkte liksom att jag skulle få ett par vändor i galopp sådär helt okomplicerat. Men här blev vi kvar ett tag och arbetade med galoppen. Hon var liksom lite för spänd för att jag skulle vilja avsluta tidigare. Jag stämde av så att halvhalterna satt osv. Hon var lite av och på, det var förmodligen jobbigt. Den sluttar ganska mkt rakbanan, så det blir ju jobbigt uppförs. Så hon fick kämpa på, hon blev till och med svettig! Det händer typ aldrig.
 
Jag är iaf nöjd med dagens tur. :-)

Imorgon är det tävling, så låt oss hoppas att jag inte red för hårt idag. ;-) Jag trooor det kan vara bra för henne att gå lite hårdare dagen innan, för att hon ska vara lite mer nerchillad.. Har dock inga förväntningar imorgon. Det ska bli kul! Men jag har inga förväntningar på B. Jag är helt beredd på om hon är spänd och odräglig.. ;-)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0