Oj...

Vad dåligt jag uppdaterat.. 
 
Söndag den 10/9 : Tävling, LB:2.  Total katastrof. Vill bara glömma denna.. Har inte ens fört över filmerna, funderar på att radera dom. Jösses alltså. Bella var lite spänd redan på framridningen som var i ridhus, men det är ingenting motför vad hon blev när vi kom ut på en vattenbelagd, plaskig och blöt collectingring. Sju resor värre. Tänkte om, och red henne framåt då jag kände att hon bromsade för mkt, samtidigt som hon trippade på som en symaskin. Det blev bättre tillfälligt. Sedan blev det typ bara kaos när vi börjat ritten. Hon var inte speciellt kommunicerbar helt enkelt pga spänning. Hade väntat mig max 55%, men vi fick 60,33%.
 

 
Måndags´11/9: Vila
 

 
Tisdag 12/9: Uteritt på schemat. Det blev ett härligt joggingpass på en häst med höstdamp! Höstdampet började för ca en vecka sen. Det innebär att hon blir väldigt pigg och sprallig, och om t.ex en häst travar förbi eller något så blir hon alldeles till sig och börjar trava på eget bevåg och har sig. Skulle lätt kunna kasta av mig ibland, haha. För hon blir så laddad att det känns som hon ska bocka av mig. Hon var iaf fin detta pass! <3
 
Just ja! Innan ridturen var massörJossan hos oss och kollade igenom B, som rörde sig bättre än hon gjort förut (med visst adrenalinpåslag). Jippi! Och det fanns inget stort att anmärka på, utan trots alla hennes gamla skador så var hon så fin hon kunde vara. Jossan jobbade lite med en inskränkthet som fanns i vänstersidan, och så jobbade vi med diafragman. Diafragman ska jag fortsätta jobba med för att få B att djupandas bättre. Och så ska jag jobba lite med att få henne sätta under sig mer från marken.
 

 
Onsdag 13/9: Dressyrlektion. Idag red vi lektion för bästa Gittan! Det gick superbra. Jag fick träna på att rida yttersidan framåt, och tänka på att ta innertygel mer utåt än bakåt. Det gav fint resultat och en mkt trevlig häst!
 
Vi jobbade en hel del på stor volt, samt 8 volter. Galoppen var fin i vänster varv, men värre i höger. Underlaget var lite stumt så förmodligen var det därför den var kantig.
 
Sedan jobbade vi med skänkelvikningar som jag ville visa upp och se vad Gittan tyckte om dagsläget. Dom hade som jag trodde blivit mycket bättre! Fick till en riktigt bra känsla. :-) Behöver få in mer tempo i dom, och det fick vi på slutet. Superfin tjej!
 
Mer update kommer.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0