Torsdag

Imorse så var jag till stallet och kollade när Rasmus åkte till sitt nya hem, så nu är Bellan änka.  Fina lilla Rasmus, sån go kille han är. :-) Det blir  tomt utan honom.
 
Var i valet och kvalet om jag skulle rida idag, för jag är fortf. dålig. Jag hade ingen som kunde rida henne idag, så jag provade på en uteritt idag. Det gick bra, Bella var riktigt fin faktiskt. Hon var lite tittig och rädd för en massa, men jag lyckades få hennes fokus trots allt.

Skrittade först genom skogen, och sen joggade vi uppför en bagge med lite tempoväxlingar och övergångar. Hon var som sagt trevlig.
 
Sedan skrittade vi hemöver, och sedan joggade vi bort till rakbanan där jag tänkt rulla i lite galopp, men hon var så tittig och spänd så det hade gått åt skogen om jag hade galopperat. Så jag skrittade åter hemöver, men stannade i paddocken och jobbade lite i galopp istället. Hon fick jobba på att galoppera på lång tygel, långsamt, utan mitt stöd i handen eller ett juckande säte. Jag bara satt typ, och red en lugn takt, och hon fick inte ändra på sig när det svängde eller hände något annat. Annars vill hon gärna öka t.ex när vi kommer till ett hörn, eller på en långsida t.ex. Men hon fick gå i samma takt tills jag bad om annat.
 
Hon blev riktigt fin i båda varven. <3
 
Sen skrittade jag av henne hemma i kvarteret. Jag är rätt trött och slut nu, man orkar ju typ ingenting när man är sjuk. Vi får se vad morgondagen bjuder på.. Och hur jag ska lägga upp hennes schema inför helgen, då det är tävling på söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0