:-)

Fredags: Vila
 


Lördags: Dressyr ridhuset. La ut 7 st travbommar som vi jobbade lite över. Bella var lite kaos idag, som vanligt nu för tiden.. Rätt okej i början i travjobbet, men sen spänner hon till och kan inte slappna av. Jobbade lite över bommarna efter värmningen, vilket gick sådär... hon började rusa efteråt så fick fokusera jättemkt på en bra takt. Galoppjobbade sedan och det var väl det enda som kändes rätt så bra. :-)
 


Söndags: Vila
 

 
Måndags: Uteritt längs sätervägen. Alla gångarter i uppvärmningen påväg bortåt, vilket gick okej. Hon har ju börjat head-banga så fort hon inte får bestämma takt elr tempo själv, så på hemvägen när hon blev taggad, så head-bangade hon som aldrig förr... alltså helt sjukt mycket, och med nosen rakt upp mot stjärnorna. Sådär höll hon på och slog. Sjukt störigt. :-o Och denna dam är ju så att när hon kommit på något, ja... då är det "kört" om man inte gör något som tvingar bort det beteendet.
 


Tisdags: Uteritt längs vägarna, med massor av galoppjobb.. Jag hade martingal på idag pga headbangandet, och det hjälpte massor!! Skönt. Eftersom det inte känns bra i skritt och trav just nu, då det bara blir stret och dragkamp, så valde jag att galoppera massor idag. Det gick superbra!! Hon var verkligen trevlig här, och går att jobba med. :-)
 


Idag: Dressyr i ridhuset. Började i skritt, och sedan övergick jag till trav för att inse att nä, men alltså, när ska vi sluta tjafsa?! Hon bara går emot och spänner sig, och ska vara sååå himla rädd för ena kortsidan i ridhuset, så hon inte kan göra annat än fokusera på den. Så jag valde åter igen att prova galoppera idag, och ja... det gick super! Det enda som funkar just nu. Galoppera det gjorde hon så gärna, och till och med avslappnat förbi den läskiga kortsidan?! Okej.... Inte helt hundra dendär! ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0