Inspiration

Hej! Nu är det dags att skriva ett inlägg här igen. Jag passar på när jag har feelingen inne liksom. Idag när jag klippte ihop dagens ena video, den långa, som jag bara visar för de som ber om det, så skrev jag förklaringar längs videons gång om hur jag tänkte och vad vi gjorde. Och då kände jag, varför inte dela den? Jag tror det kan hjälpa och inspirera er som är nyfikna och har börjat/vill börja med art2ride. Så jag kommer publicera den här nedan.
 
Idag fyller Bella 19 år. Och dagen till ära blev det longering. Hon var superduktig idag, men det var väl för att jag var det. ;-) Jag var totalt avslappnad och fokuserad, vilket gör henne avslappnad. Hon är liksom en spegel av mig, så det gäller att jag har alla känslor i schack. Idag var det tredje elr fjärde passet då vi lägger in galopp, ja, vi har äntligen börjat lägga in galopp. Som jag längtat! Idag gick det verkligen bra. Hon börjar hitta en rytm, avslappning och framåtbjudning i galoppen, som hon tar med sig från traven.
 
Det är ju såhär, en häst kan inte bära sin ryttare korrekt och i självbärighet om den inte kan bära sig själv utan ryttare innan. Det blir så självklart med art2ride, allting. Jag har ju ridit Bella i 10 år och tragglat, kämpat på, år ut och år in. Men hon har ju aldrig haft rytm, takt och avspänning utan mig på ryggen, så hur ska hon hitta den med mig på? Jag är så glad att jag hittade art2ride.
 
 
 

RSS 2.0