Miss dramaqueen

Säger det er något? ;) En ganska bra beskrivning på pärlan idag iallafall. Red ut idag, själv. Tänkte jag skulle fokusera extra mycket på sits, att jag satt helt jämnt med axlar osv. Sen kände jag efter riktigt hur jag egentligen satt, och som jag känt förut sitter jag inte lika mkt på sittbenen. Så jag flyttade över mig lite till höger sida, och vips kände jag båda lika bra. Kändes dock som att jag satt snett. Men det kmr ta tag innan min kropp vänjer in sig att sitta helt rakt. Har för er som inte vet haft problem med snett bäcken pga en ridolycka för flera år sedan.

Hon kändes helt ok när jag började korta tyglarna och jobba, men något osamarbetsvillig. Fick en impuls att jag skulle prova vänstern idag, sagt och gjort.. Men det gick som väntat åt skogen. Men - dethär är första dagen jag har hållit mig lugn och glad, fastän hon är som hon är. För första ggn kunde jag skratta åt hennes fasoner istället för att helvetet brister för mig. För DÅ går det verkligen åt pipsvängen. Men ne, idag kunde jag vara lugn och glad. Kändes otroligt bra. Men inte ens då kunde hon bjuda till den lilla tösen. Hon vägrar verkligen. Och när jag var lugn oxå, så passade jag nu på att när hon väl höll på, så gjorde jag halt och kollade om hon verkligen är så stressad egentligen. Och det är hon inte! Hon såg bara allmänt nonchalant ut när hon stod där i halten. Hahaha, det går bara att skratta åt henne. Sötnosen. Lite småcharmig är hon.

Jaja, iallafall. Det vart ingen vänstergalopp. En dyblöt häst och ett köttsår senare hoppade jag av och gick hem med henne istället.

Imorgon tänkte jag att vi skulle hoppa lite
, så får båda ha riktigt KUL tillsammans. Och i hoppningen är det ändå där jag fått flest vänsterfattningar, dock utav misstag. Men ändå! Då har hon ju ändå tagit flera vänsterfattningar med mig på. En enda av dom var medvetet, fatta vad glad jag vart då! Vi vart nog lite paffa båda två då.. 

Nä, rödhåriga damer ska man passa sig för..

(En fruktansvärt vacker bild på oss ;) haha.. Bellie mitt uppi en liten protest, minns inte riktigt vad vi gjorde här, men hon var inte glad iallafall)




Kommentarer
Postat av: sara

jag älskar din min hahaXD



men tummen UPP för att du va glad och posetiv:D:D

2010-08-19 @ 18:20:35
URL: http://emelont.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0