:-)

TODELS! Idag har jag varit med bästa Mallan hela dagen. ;) Snurrat runt på Birsta, Donken och en sväng på Hööks oxå. Sedan bar det av till stallet för lite mys med pollarna. Jag skulle ha följt med ut och promenerat Bellie när Malin och Matilda red ut, men jag vände snabbt för det var sååå halt för stackarn..
 
Iallafall så var B ett riktigt monster idag! Och jag var på bristningsgränsen. Hon var så otroligt tjurig idag på gången, hon som i princip alltid sköter sig. Testar väl nån gång då och då. Men nu skulle hon bokstavligt talat upp i röven på Elisa, och där får hon inte stå för hon BITER HENNE. Och borstar jag på olämpliga ställen (dvs hela Bellie just nu) så biter hon den som närmast står, eller går förbi. Hon låter typ helt sjukt ouppfostrad, haha. Men idag var vi inte så bra vänner. Mitt fel. Jag SKA inte bli sådär sur på henne. Jag kontrollerar det visserligen, men ändå. Ingen kul känsla och ingen kul utstrålning för henne att få känna av.
 
Iallafall, när jag skulle göra övningarna jag gör varje dag på henne för att hon ska vinkla om bäckenet rätt igen så var hon som ett ljus! I vanliga fall sätter hon sig på rumpan och laddar för att sedan sparka bakut - stillastående på gången. Och hon hatar mig när jag gör dom övningarna. Men inte idag, så vi blev riktigt bra vänner tillslut haha! Fick smöra med lite godis emellan gångerna oxå och ja.. de gav resultat!
 
På Hööks köpte jag en reflexgrimma som inte funnits inne när jag varit där och ska köpa.. :-P Men nu så! Oså ett par rosa handskar att rida i. Supersmidiga.
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Åh vad söt hon blev i grimman! Den rosa färgen var fin på henne :D underbara bilder!

Svar: Ja de blev sött ;-)
Josefine Fred

2012-10-27 @ 21:14:35
URL: http://skimmelsto.blogg.se
Postat av: Sofia Spelkvist

åååh snöö. vill också ha snö för då ska Stella också få ha sin fina rosa reflex grimma :D

2012-10-27 @ 21:29:55
URL: http://sofiaspelkvist.blogg.se/
Postat av: Evelina

Hon blev jättesöt i grimman!:)

2012-10-28 @ 07:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0