Skrittur

Jag och Bellsan tog oss en skrittur i det otroligt fina vädret idag. Var väl ute ca 1 timme. Strosade runt på lång tygel så långt det gick, fick ta tyglarna när vi vände hemåt. För då vart hon väldigt på G. Så började jobba mycket halter, skänkelvikningar och att länga/korta formen, gick jättebra. Hon var väldigt spänd emellanåt bara, tittig och sådär fjantig som hon kan vara ibland.

Det gick betydligt
bättre idag när vi gick förbi domdär spånbalarna på ängen som hon blev så fruktansvärt rädd för sist, hon spände sig enormt, men gick snällt förbi. Frustade sådär "drak-aktigt" efteråt, haha! Dock slängde hon sig för en barack som stod vid ett villaområde, där dom håller på att bygga ett nytt hus. Haha! Fjollan min.

Sedan efter ridturen så gick vi en promenad, och så gick vi till paddocken och tränade lite från backen. Det är så roligt! Varje gång jag gör detta undrar jag vrf jag inte tränar henne oftare, det gör ju så gott för vårat förtroende. Men det är mitt självförtroende som förstör, det är så dåligt så jag försöker inte ens för att 'jag vet att jag inte kan'. Men det gick iaf super idag! Körde följa john varvat med att flytta hennes bakdel vs framdel om vartannat, och när jag gjort förflyttningarna följde hon mig som en svans!! Hur snävt och snabbt jag än svängde och ålade omkring där i trav så följde hon minsta lilla vink.

Och efteråt stod
hon och tuggade och visade sig undergiven. Så tror nog det är bra för oss att träna lite mera från marken. :-)

Glömde ändra ISO så tyvärr e bilderna jättebrusiga :( Sucks!




Kommentarer
Postat av: Julia

härliga bilder! :) det var underbart väder hos mig också idag :D



GOTT NYTT ÅR <3

2010-12-31 @ 15:39:35
URL: http://broddnyckel.blogg.se/
Postat av: Caroline - Tävla om årets bästa vinterbild 2010

Aww, vad söt hon blev i grimman! :D

2010-12-31 @ 16:48:15
URL: http://arabenbeauty.blogg.se/
Postat av: Emma.

åh, jag tycker bilderna var jättefina trots det. :)

Det är en jättefin häst du har :D



en fråga; hur har du lagt in bildlänkar till andra bloggar i meny raden, finns det en hemsida där det står hur man gör? :)

2010-12-31 @ 22:35:43
URL: http://likecanon.blogg.se/
Postat av: Evelina

Vad fin hon är!

Bra text, men enligt mig så tror jag att det där med att hästen visar undergivenhet är mycket överskattat. Jag tror inte att männiksna alltid ska visa sig ledare, utan låta hästen bestämma och ha sina åsikter också:) Ledarskap är inte så stort tror jag!:)

2011-01-01 @ 09:58:39
URL: http://varmblodsliv.blogg.se/
Postat av: madde

Härligaste rasen på häst du verkar ha med härligaste namnet (travare, Bella;)

2011-01-03 @ 22:34:59
URL: http://madurskaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0