Skriver av mig..

.. måste bara skriva av mig lite känner jag. Jag blir lite less ibland när jag lägger ut en video där det går bättre än det brukar, för då får jag kommentarer som ungefär "nu ser det bättre ut, nu gör hon si och så". Då tar jag det personligt, kanske på helt fel sätt, men jag tar det som att den som kommenterar inte förstår att det är DET jag alltid strävar efter. Jag är ju väl medveten om hur det ligger till. Det gäller både hoppning och dressyrfilmer.. Jag menar jag strävar inte efter en spänd och trippig trav, och jag strävar inte efter ett kort och överkontrollerat tempo när vi hoppar. Men jag måste jobba ifrån mina och hästens förutsättningar för dagen, och det går inte alltid så som man hade velat. Det mesta problem som finns med mig och Bellie det är mentala spärrar. Det är inte "bara" att göra si elr så.

Det känns som att "ni" tror att jag
tycker det är bra när det inte är bra. Grejen är att jag måste väl nöja mig nånstans? Eller ska jag sluta lägga ut filmer för att det inte gick helt bra just det passet? Jag bjuder väl på både det bra och det dåliga hos mig och B. Och jag tycker att hon är en svår häst vilket gör det klurigt för mig att få till det ibland. Och när jag väl får det så låter det på "er" som att jag inte förstår att det är sådär det ska vara?

Det kanske bara är jag, jag tolkar det förmodligen helt fel. Men det är så det känns iallafall. SJÄLVKLART strävar jag efter en lugn, avslappnad häst som vilar på steget. Bara för att jag inte alltid får till det, men ändå lägger ut filmer, så betyder inte det att det är det jag strävar efter. Jag måste väl få berömma och tycka något är bra ändå, för annars kommer vi ju ingen vart. Om jag aldrig ska vara nöjd.

Det är verkligen superkul
att "ni" ser skillnaden som jag känner och beskriver, men jag tkr det skrivs på ett sånt sätt som jag beskriver ovan.

Och inget illa ment till "er".

Kommentarer
Postat av: Malin

SV:Tack!:D



Såg att du skrev något med mentalasperrar,har du testat att lyssna på typ mentalträning för ryttare? Finns såna ljudböcker att köpa som handlar om avslappning osv för att bli en bättre & mer avslappnad ryttare! Rekommenderar det skarpt,har hjälpt mig massor!:-)

2011-07-20 @ 14:52:44
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: Carro

Det var absolut inte så jag menade, och jag får be om ursäkt isf. Jag ville bara säga att jag tyckte det såg fint ut, och att ni har gått framåt?

Jag känner att ibland kan det vara svårt att uttrycka sig rätt till dig, så att du inte tar det som negativ kritik.

Jag vill inte bara säga det som bloggaren "vill" höra, utan jag delger bara min åsikt.

Samma brukar ju du göra, du brukar ju kunna ge kritik åt andra och då trodde jag ju såklart att det är ok att man ger kritik tillbaka, och då menar jag inte att jag tycker du gör ett dåligt jobb med B, för det tycker jag absolut inte :)

Jag svamlar nu tror jag som vanligt, men jag ville iaf bara säga att jag bara ville säga att jag tyckte det såg fint ut :)

jag är nog dålig på att uttrycka mig i skrift, kanske man lätt missuppfattar mig? Inte min menig iaf ;)

Och nej, jag tycker det är jättebra att du lägger ut filmer, då ser man ju hur ni utvecklas tillsammans. Självklart ska man inte vara rädd för att lägga ut filmer, man kan inte vara på topp jämt. Och jag tycker ni är jättefina på de filmer du lägger ut, och nu ville jag ju bara dela med mig av att jag tyckte ni jobbat så bra och tagit ett steg till framåt :)

Jag hoppas jag och Storen åxå kan börja jobba igen nu, vi har låååååång väg tillbaka, och då var vi inte ens en bra bit på väg haha ;)

Men vi får jobba på, precis som ni gör!



Som sagt, hoppas du inte tycker jag är en idiot nu, för det var inte alls min mening att såra dig på nåt sätt utan ville bara berömma.

Ha en fin dag!

2011-07-20 @ 15:08:04
URL: http://sartorius.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: Finns speciellt framtaget för ryttare sån ljudböcker, kika in på horseinmind.com Där finns det nog tre böcker som hjälper en med balans,prestera på tävling & en till. Dom är inte så farligt dyra heller!:)

2011-07-20 @ 15:16:24
URL: http://mullesdrommar.blogg.se/
Postat av: Sandra

sv: Okej :)



Vadå? kikade lite på kommentarerna på videon, det är ju inget negativt. Ska folk berömma dig som du vill bli berömd eller? Man berömmer ju på olika sätt. Eller hur menar du? :O

2011-07-20 @ 15:33:45
URL: http://sandriey.blogg.se/
Postat av: sandra

Jag läste kommentarerna på filmen och jag ser ingenting annat än konstruktiv kritik. Jag tror nog att det är du som överanalyserar och tolkar det lite fel. Jag tycker snarare att du fått väldigt trevliga komentarer.



Ett tips är att läsa komentarerna som om det vore du själv som skrivit dom till någon annan, det kan vara lättare att tolka det rätt om man försöker se det ur olika synvinklar. :)

2011-07-20 @ 16:04:53
URL: http://slizer.blogg.se/
Postat av: FRIDA ELMLUND - en hästmänniskas vardag

SV; Tack så mycket, du med! :D



Jag har inte sett hur kommentarerna sett ut, men jag tror inte det är så folk menar :)

2011-07-20 @ 16:25:51
URL: http://fridaelmlund.blogg.se/
Postat av: Sara

Tycker det ser bra ut ja! :)



Sv: Haha nej de suuuuger ;P

Mycket hellre schabrak och roliga grejer, inte pälsglans och sånt tråk!

2011-07-20 @ 16:38:03
URL: http://teammittsvenska.blogg.se/
Postat av: Sätilaryttaren- Var med i tävligen på bloggen och vinn beach cruiser-cykel från Ride with Style

sv; du är udda^^

2011-07-20 @ 16:44:05
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/
Postat av: Camilla

Folk vet inte hela bakgrundshistorien om er när de kommenterar, de kanske bara kommenterar den film de just sett, utan att ha i baktanken att det är en "svår" häst du har.

Känner du att en kommentar inte stämmer överrens med sanningen så får du väl ignorera den, men lägger man ut en film sår man räkna med att folk som inte vet något om er kommenterar.

2011-07-20 @ 17:12:31
URL: http://parellikusken.blogg.se/
Postat av: borisjelic

Hejj :D Har en omröstning på bloggen och det skulle vara superkul om du kunde svara på den :D!

2011-07-20 @ 17:23:20
URL: http://boriiisjeliiic.blogg.se/
Postat av: Amelia

Tycker att du får riktigt snälla och trevliga kommentarer av folk! Inte alls så som du beskriver det. Och har man en blogg och lägger ut filmer får man faktiskt tåla lite kritik! Så är det och kommer alltid att vara. Känns en kommentar elak/dum på något sätt, ignorera den och ta åt dig av dom andra i sånna fall.

2011-07-20 @ 17:34:00
URL: http://minehorse.blogg.se/
Postat av: Linneafalk - häst och varddag

Hur mår du och Bellbus då ? :) kram

2011-07-20 @ 17:37:20
URL: http://linneafalks.blogg.se/
Postat av: Jessica Pira

Tycker också du får snälla kommentarer! :)

Självklart om man lägger ut en video och är bloggare så måste man lite tåla kritik också.

Men tror ingen tkr att du och bellan är "dåliga" på ngt sätt. Utan tvärt om, ni gör det ju jätte bra! :)

Du känner din häst bäst, vi känner inte din häst. Likadant alla hästar, min häst har dåliga och bättre dagar. Ingen strävar efter en spänd häst eller vad det nu kan vara. Du får inte ta det så om någon kommenterar. För jag tycker inte du borde med tanke på att du får bra respons. :) Om jag får elaka kommentarer eller vad man nu ska säga, ignorerar jag dem. Bäst att inte ta åt sig! :)



Kram på dig!

2011-07-20 @ 18:07:15
URL: http://www.jessicapira.blogspot.com
Postat av: Jessica Pira

Du är så duktig, vi är så duktiga vi som har ridtravare! Vi har dubbelt så mycket mera jobb än de som har halvblod eller andra avlade ridhästar. Vi är duktiga att vi tar ann den utmaningen och gör detn till något bra. Inte alla som lyckas med sina ridtravare, ska du vet! Du och bellan har kommer en bra bit på vägen och finns nog många som skulle vela ha en lika fin ridtravare som du! :))

2011-07-20 @ 18:09:46
URL: http://www.jessicapira.blogspot.com
Postat av: Caroline

Tror du misstolkar det, jag menar, du är ju hur duktig som helst med Bellie och kämpar på så bra. Man ser ju förbättringar hela tiden på dina filmer och bilder så givetvis förstår man att du strävar efter att hela tiden bli bättre, precis som oss andra. Sluta tvivla på dig själv, för du ÄR jätte duktig. Fortsätt kämpa på så bra som du gör nu så kan ni nå hur långt som helst tillsammans! Och ni har ju redan kommit så långt, och nått så mycket framgångar redan. Tänk positivt! Skickar styrkekramar till dig.

2011-07-20 @ 19:21:42
URL: http://myvilbur.blogg.se/
Postat av: Elenor

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt om du tyckte min kommentar var elak. Men jag ville endast dela med mej av mina tankar om videon. Vilket du får räkna med när du lägger upp filmer på bloggen. Alla har sina åsikter men jag tycker du endast fick snäll och konstruktiv kritik.



Men du ska veta att jag tycker att du och bellie är jätteduktiga och jag längtar tills den dag då jag och min ridtravare år på samma nivå som ni:)

2011-07-20 @ 21:31:14
URL: http://iamunreal.blogg.se/
Postat av: Sandra

sv; Jaha du menar så :) Tycker kommentarer som "fin för att vara travare" är den dåligaste kommentaren man kan få. Kan inte en travare vara fin lix?



Men jag tkr du ändå fått bra kommentarer ,inte alls negativa på denna video. :)

2011-07-20 @ 21:53:18
URL: http://sandriey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0