Dressyrpass

Red ett mycket trevligt dressyrpass på fröken B imorse. :-) Superkul! Hon är lite "lam" nu när hon går på bete, men det är bara skönt haha. Red bara 30 min totalt för hon var så fin! Behövdes inge mer. Jag satt ner i traven hela passet, hallelulja! Sjukt roligt, hade inga problem alls med att skumpa eller hamna i otakt på nå vis. Och Bellie travade glatt på och ökade/samlade sig när jag bad om det, utan att sura nånting. Hon var dock stum i munnen en del, så fick göra mitt bästa för att mjuka upp och lösgöra. Bitvis blev hon mjuk och lätt i munnen. :-)

Så kom vi till galoppen
, och på andra försöket fick jag en vänsterfattning, kalasfin! Hon vart väl lite småsur men inte alls spänd eller på dåligt humör. Inte ens när jag saktat av blev hon sur, utan jag kunde fortsätta sitta ner i traven och ändå tänkte hon inte bakåt. SÅ KUL! Vilka framsteg. Dehär har jag väntat på länge. :D Bara att hoppas det håller i sig! Red lite fler galoppfattningar i båda varven och hon var sååå fin! Vänstergaloppen bär hon sig dock inte lika bra i än, men jag börjar hitta fler och fler knappar nu. Jag blir lätt hård i handen, men så fort jag kommer på mig själv med det och börjar rida med mitt arsle istället och mjukna i handen så mjuknar ju även hon!

Fina fina tjejen. <3


Kommentarer
Postat av: linneafalk-sundsvallsbloggare

SV: jasså ? var köpte du dom ? =D <3



Va ska du tävla och vilka klasser/dressyr/hopp ? =D <3

2011-06-18 @ 14:24:04
URL: http://linneafalks.blogg.se/
Postat av: linneafalk-sundsvallsbloggare

SV: okej tack!! :)



var tävlar du på onsdag ? kram

2011-06-18 @ 14:27:33
URL: http://linneafalks.blogg.se/
Postat av: Matilda

Så söt hon är!

2011-06-19 @ 00:23:32
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Hej,tänkte höra lite med dig om sadel, igen ;) Är intresserad av en tekna dressyr men vette sjutton hur jag skall lyckas luska fram bomvidden. Alltså har ingen tillgång till att låna hem sadel då jag bor på gotland och vi har inga teknasadlar här. Så jag tänkte försöka mäta fram bomvidden och chansa på en sadel. Men det är ju sjukt svårt då bomvidden är olika beroende på märken. Har du några tips på hur man skall kunna få fram den och hitta rätt storlek? :O

2011-06-19 @ 11:35:11
URL: http://wherethesidewalkcracks.blogg.se/
Postat av: Emma

Vad fin häst, vad är det för schabrak? :)

2011-06-19 @ 14:16:58
URL: http://armonios.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0