Ändrade planer, igen

Som vanligt! ;) Blev ingen träning idag eftersom det blir TÄVLING imorgon. Träningstävling givetvis, men ändå. Vi fick nämligen över decimetern med snö inatt, så jag for och checkade underlaget där tävlingen är och det var helt ok!

Red ut med B istället, och busgalopperade. Superkul! Efter första galoppen, vart hon dock taggad och då vare kört. Sååå drygt! När jag fått henne lugn igen drog vi en till räsergalopp, och jääävlar vad hon tar i alltså. Haha hon älskar det! Sen när vi vände igen så blev hon självklart övertaggad och kunde inte slappna av ett steg i skritten, tjaffsig i munnen var hon oxå. Men vad gör man, hon är som hon är min pmsbrud.


Kommentarer
Postat av: Susanne

Äh såna gånger får man nog ta att de håller på med sina egenheter, de mår sååå bra av att få göra det dom verkligen är skapta för - rejsa!!!

2011-03-11 @ 17:09:39
URL: http://tantgigant.bloggplatsen.se
Postat av: Jennie

SV: Tack för din kommentar! :) Ja, det kanske är så. Jag har varit så fokuserad på att hitta fel så jag ser ingenting längre :P Det blir väl lätt så, det är därför jag vill att andra ska titta och se om de kan hitta något ;) I vilket fall som helst så är han ju inte halt, så jag tror inte det är någon fara om jag nu börjar sätta igång honom. Han blir lätt stel av att bara stå still :(

2011-03-11 @ 17:35:11
URL: http://jeila.blogg.se/
Postat av: Erika

Lycka till på tävlingen. :)

2011-03-11 @ 18:34:48
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn ett flätat pannband från Hannas Häst & Foto!

Haha vissa ska man inte busa med!

2011-03-11 @ 19:55:57
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Camilla

Så kul med lite bus!

2011-03-11 @ 20:58:46
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0