Dressyr på brunstig häst

Blev dressyr idag. Jag var spänd inför passet redan innan vilket kan ha bidragit till hur det gick.. Jag fattar inte varför jag ska bli spänd och till och med nervös över att rida min egen häst? Jobbigt.

I början var B jättefin
, men hon brunstar så hon skulle kolla på Elisa hela tiden först, för hon stod i en hage bredvid. Dom var vrålsugna på varandra i stallet oxå, haha. Iallafall, hon travade på jättetrevligt i början. Sedan la jag en fattning från ett avbrott från trav, i skritt, och den var superfin! Men sen vart hon sur och spänd. Och ju längre jag red desto spändare blev hon.

Även i skritten, för jag la bort traven helt. Men ne, idag funkade inte skritt-fattningar tyvärr. Och hon blev rätt fyrtaktig i galoppen idag oxå, kändes som hon inte riktigt orkade hålla ihop. Men, jag tänker fokusera på det som är bra. :-) På slutet fick jag trava av henne lång och låg i fin och trevlig trav TACK O LOV. Det är superbra att jag får göra det trots att hon varit superarg och sur, bakåttänkande större delen av passet. Framsteg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0