Gymnastikhoppning

Idag stod "hoppning" på schemat för fröken B. Första ggn på 4 månader. :-) La upp 3 små sockerbitshinder med ett galoppsprång mellan varje, och ett likadant hinder snett igenom. Gick jättebra! I början så när jag red fram så fick jag dendär fina avslappnade traven, wiho. Den dyker upp oftare och oftare. Sedan tog jag galopp från trav, och det gick super. Nu skrivande stund fattar jag verkligen hur mycket vi utvecklats under vilan, helt galet.

Hoppade fram på hindret snett igenom och B var riktigt laddad och låg på. Fick göra mitt bästa. Men mestadels hade hon en riktigt fin galopp i båda varven och fattningarna var kanon. Hon blev stressad då och då, spände sig och väntade på fattning liksom. Lite upprörd blev hon. Men det gick över. Hon skötte sig fint över hindren, spec. i höger varv. I vänster varv tog hon dom två senare hindren som studs för hon orkade inte hålla ihop. Men kom jag i trav så gick det precis som det skulle. :-) Höger varv gick dock att komma i galopp och ändå hoppa med galoppsprång emellan. Men det är ju förståeligt, hon har inte hoppat på 4 månader så det är klart hon inte orkar hålla ihop.

Men roligt var de! Ska bli riktigt kul att komma igång i hoppningen ännu även om dressyr är mitt number one.

Kommentarer
Postat av: Mj

Vad roligt att hon är så fin nu efter vila :D Vila gör underverk ibland! Måste oxå komma igång med hoppningen nu! är jättepepp :D

2011-11-26 @ 15:50:43
URL: http://jihaaamotherfuckers.blogg.se/
Postat av: Matilda

Härligt att komma i gång =D 1

2011-11-26 @ 16:03:37
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

sv:Det är bra att jag håller igång tycker läkarna men jag måste lyssna på kroppen och det blev lite overkill i går när jag redan var dålig innan.Men det är så värt det ändå om inte annat själsligt.jag hoppas att det vänder nu bara så jag inte blir sämre för då går mina planer med hästarna i stöpet fullständigt.kroppen måste framförallt vara bättre än så här om jag ska kunna vidareutveckla hästarna som jag tänkt framöver.Bara att hålla tummarna för att det vänder helt enkelt.

mvh/Q

2011-11-26 @ 16:36:46
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: natalja och hillbilly :)

Åh va härligt att skutta lite! :D

2011-11-26 @ 17:30:44
URL: http://ltotheove.blogg.se/
Postat av: Emeli

Åh vad avundsjuk jag blir ): Längtar så himla mycket tills jag kan börja hoppa B. Vill bara att skadepeioden ska vara över så att vi kan arbeta oss tillbaka dit vi var innan och ha roligt ihop.

2011-11-26 @ 18:12:07
URL: http://tillhast.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0