Klättring

Idag hade jag ingen aning om var jag skulle rida B, jag hade massa olika tänkbara rundor. Haha. Och sen vare dehär med broddar.. hon hade ju inga, och det var lite halt ute. Så visste inte riktigt hur jag skulle göra. Beslöt mig sen för att fixa broddarna först, men insåg fort att hålen blivit för slitna och därmed mindre och det gick inte. Sen kom stallägarn och donade på lite och då nämnde jag det med broddarna, och då kika han på sakerna jag hade och sedär.. var ju inga problem alls att gänga ur hålen. Hahahaha. Så äre när man aldrig gängat förr. Gängaren var ju mkt bredare än hålet (A). Så Bells fick brodd till slut, dock bara i trakterna (ÅNGEST!!). Men på 10 dgr dör hon väl inte hoppas jag. Får hålla mig borta från asfalten.

Red iaf och klättrade två rundor idag, gick super. Hon var väldigt tittig men bitvis var hon fin och medgörlig. Var två st som sågade träd med "elsåg" i klätterbacken så det var mest drf hon behövde titta lite extra. ;) Sen måste man ju få titta och vara på sin vakt när det är svart som natten ute. Men annars skötte hon sig super!

Kommentarer
Postat av: MISS ALICIA

Hej!



I nätbutiken missalicia.se hittar du accessoarer för dig och ditt hem. Perfekt för julklappsshoppingen!



Gilla vår Facebooksida för att ta del av tävlingar, erbjudanden och nyheter: http://www.facebook.com/pages/Miss-Alicia/118723208236702



Vänliga hälsningar,

Miss Alicia

2011-11-15 @ 20:43:57
URL: http://missalicia.se
Postat av: Jennie

Ingen fara att ha traktbrodd!! Enda gången de känner av höjgskillnaden är på stallgången och vid ridning på asfalt och de korta sträckorna och få minutrarna av deras tillvaro skadar inte så länge man inte rider i timmar på asfalt.



Har min broddad i trakten hela sommarhalvåret bak och jag har inte märkt nån negativ förändring. Men jag rider inte på asfalt i onödan. Riden i kanten så brodden kan gå ner i underlaget. :)



Bättre att ha traktbrott än att hon halkar och fläker sig. Så var lugn du :)

2011-11-15 @ 21:15:21
Postat av: Caroline

Haha jadu, det är ju inte direkt ett spännande projekt. haha!

2011-11-15 @ 22:00:26
URL: http://myvilbur.blogg.se/
Postat av: malin

Ingen fara med bara traktbrodd, 95 % utav alla fälttävlanshästar har bara i trakterna och de går inte bara på perfekt gräsunderlag alltid. Såg en veterinär som svarade på just den frågan om det var farligt att bara ha traktbrodd och han sa att de är en minimal chans att de sliter om man inte då rider på asfalt dagligen. :)

2011-11-16 @ 10:24:40
URL: http://www.mullesdrommar.se
Postat av: Emma

Sv.Hehe, jag var riktigt tidig ur sängen imorse, halv tre orkade jag inte ligga kvar och vrida och vända mig längre. ;) Så jäkla härligt när man gjort en hel massa innan klockan ens är "vanlig" uppstigningstid. xD

2011-11-16 @ 11:53:18
URL: http://sundsvallsryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0