Finaste tjejen!

Hihi åh. Idag har jag svävat på moln. Bellie is back! Jag bestämde mig för att rida på travbanan idag, runt hagarna. För jag förstod nästan att hon skulle vara lugnare då. Tog även det raka bettet som hon går bäst på. Och hon gick verkligen bäst idag! Halterna och skänkelvikningarna satt hur klockrent som helst i skritten. Inte ens innan vilan lyckades vi få till så fina halter och skänkelvikningar som vi gör nu. Bibehållen form i halterna och allt, det har verkligen varit ett problem för oss.

Oså till traven då. Tog 8 långsidor i trav och det gick oxå hur bra som helst! Ingen stress eller vredesutbrott (haha), utan hon rullade på i ett ganska friskt tempo. Låg på lite väl ibland men vad kan jag kräva liksom? Hon hängde ingenting i mig idag så jag är mer än nöjd.

(Igår och i förrgår när hon var hemsk att rida så testade jag även ett nytt bett. 3delat med gummit på sidorna, fasta ringar. Men hon verkar vara lika stum på detta som på 3delat fullcheek och vanligt 3delat eggbett. Men jag ska ge det ett par chanser till under bättre förutsättningar för att se vad hon tycker om det. Annars är vi båda mycket nöjda med det raka eggbettet. Är så glad att det ska bli tillåtet att dressyrtävla med, för jag har senaste året känt att det är det bett som B går allra bäst på. Sen tänkte jag se vad hon gillar novabettet i hoppningen, när vi kommit så långt. :-)

Fina fina tjejen.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Gud vad härligt att vara i gång =)

2011-10-25 @ 14:01:13
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: SHUNi- hästblogg

Roligt när det går bra :)

2011-10-25 @ 14:10:20
URL: http://shuni.blogg.se/
Postat av: Olivia

Sv: Ja visst är hon, en riktig indianponny!

2011-10-25 @ 14:37:44
URL: http://vivanolivia.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

sv:det tror jag med all säkerhet att du gör =) Det är inte så krångligt som det låter.Och du kommer märka när det blir rätt ;-)

mvh/Q

2011-10-25 @ 14:39:54
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Olivia

Sv: Jaha! Jag trodde hon var större. Då måste ju du vara väldigt liten?

2011-10-25 @ 15:50:35
URL: http://vivanolivia.blogg.se/
Postat av: Paulina

Ridit din häst i bara grimma någon gång? Svara gärna i min blogg!

2011-10-25 @ 17:40:25
URL: http://fotopaulina.blogg.se/
Postat av: elina

Fin bild! :D

2011-10-25 @ 17:52:54
URL: http://ponnyhastens.blogg.se/
Postat av: Ingela

Ska de godkänna raka bett i dressyren nu? Jag mejlade sv ridsportf om det för två år sen och då svarade de väldigt undvikande att det inte var aktuellt att lägga till det som godkänt bett. Anledningen till mejlet var just att Sonic gick betydligt bättre med det än de delade, för då låg bettet stilla i munnen och han kunde inte själv hissa upp det och skramla med. När han gjorde så fokuserade han nämligen inte på ryttaren...

2011-10-26 @ 14:25:11
URL: http://semperfidelisesto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0