Ridning + ihopsläpp

Skrittade B en halvtimme längs vägarna idag. I mörkret. Hon var asafin! Supertrevlig liten tjej. Visst var hon på tårna ibland och tyckte vi kunde öka farten/trava ngn gång men hon valde att inte ta en kamp med mig idag. ;) Utan samarbeta väldigt bra. :-) De gillas!

Sen släppte jag ut henne bland de andra hästarna, och de gillade hon såklart. Hon sprang knappt något, travade på sin höjd en långsida. Men lilla lilla ponnyn Bamse verkar vara på henne, han jagar na och så sparkas dom mot varandra (han triggar henne). Så jag får hoppas han skärper till sig, men de borde han göra. :-)

Kommentarer
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

sv: Jag brukar klippa just så ganska ofta. Det brukar räcka liksom ..Nu klippte jag knas i dag och tog nu bara hals och bogarna..DET räckte inte så jag lär nog fortsätta i morgon..Jag vill ju inte klippa så mycket på honom eftersom jag inte vet hur mycket jag kommer orka rida i vinter.



Hur går det med knät när du rider? gör det ont?

mvh/Q

2011-10-30 @ 19:58:42
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

sv:Björnpäls delux.Han ser ut som ett lurvigt murmeldjur.Och med tanke på vilken hög förbränning han har så blir han svettig per omgående =/ tar evigheter för honom att torka .

mvh/Q

2011-10-31 @ 08:51:04
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0