Bellisbus

Nyss kommit hem från stallet. Pysslade om Bellisen och gick ut och gick en sväng. Gick bara fint de! Hon är så mysig lilla pupphästen. Idag drog jag ut benet och såg hur långt de gick att dra de, och de gick (tyvärr) ganska långt... Men men, hon visade ju klara tecken på att läkningen går framåt i traven. Så.. jag får hålla hoppet uppe! Ska prova igen nästa fredag, och då ska jag även ringa vet. igen och prata lite om det. :-)

Har även mockat ur Bellis bajshage och tagit bort allt lerigt hö. Hon har ju en höbinge, med HÖGA kanter, men hon drar lös kanterna HELA tiden. För dom är löstagbara. Så allt hö bara är utspritt överallt. Men nu mina gossar.. har jag löst problemet. Kom på den briljanta idén att ta balsnören och snöra fast kanterna i botten (som består av två pallar). Så NU JÄVLAR kommer höet ligga i LÅDAN :-D Och inte nertryckt i leran. :-) Wiho! På så vis får jag större koll på hur mkt hon käkar oxå. HIhihihihhihihi. Jag e bra clever ibland asså. ;)

Ikväll blire mys med E till IDOL
och jag har laddat upp med sjukt mkt godis!! Lösvikt, tofeffe och werterskolor :D:D:D:D:D:D HUR GOTT? Gotta looooove it. Ska ta med mig chips oxå ;)

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Åh Werters som är så gottit!

2011-09-23 @ 17:52:39
URL: http://barefootangel.blogg.se/
Postat av: Jennie

SV: Det kommer, men det får nog bli på söndag. Blir nog både filmer och bilder :D

2011-09-23 @ 20:35:10
URL: http://nobleride.blogg.se/
Postat av: Camilla Persson

Mmmm Toffefe :)

2011-09-23 @ 21:44:28
URL: http://camillahastskotare.blogg.se/
Postat av: Jossan

Sv haha: Okej, då vet jag inte om jag e så jättesugen på den då haha.. ;) Tack så mkt för svaret :D

2011-09-23 @ 22:22:08
URL: http://frysmarkt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0