Min häst..

.. är till salu idag! Hihi. Ne då lilla puppsnurran... Men inte är hon rolig för tillfället. Red ut idag i skogen med Linnea och Quantas. Det första B gjorde var att spänna upp sig som en fiol och titta på allt, tvärstanna och flyga i luften för ingenting. Superfjollig! Och så fort det är dags för trav så glömmer hon bort mig däruppe och inga förhållningar går igenom utan hon biter tag i bettet och kör sitt race. Blev mycket övergångar idag, men tror ni de hjälpte? Haha. Bitvis gick de bra, hon blir kanske fin för några meter men sen är hon uppe bland molnen och har glömt mig igen.
 
Jaja, vi har såna här perioder till o från så det är inget nytt. Jag är en pms-kärring nu oxå och de sätter även sina avtryck på B.
 
Gick in i paddan på slutet för o se om de gick att få någon fokus, men icke, hur tung som helst och liksom helt stum i munnen. Fick släppa kraven och nöja mig med att trava runt i båda varven utan nå tjaffs, sen avslutade jag.
 
:-)

Kommentarer
Postat av: Agnes

Hej Jossan!
Jag har följt dig sedan bilddagbokens tid, och fortsätter mer än gärna att läsa om dig här, och jag blir så glad varje gång.
Du verkar vara en sjukt stark och enveten person. Jag tänker bara på att du har inte ridit alls så många år men är ändå väldigt duktig. Jag blir helt ärligt avundsjuk på ditt sätt att se ridningen på.
Du har sån mjuk hand och du får det att se så enkelt ut.

Jag har ridigt i drygt 16år, men känner mig inte ens hälften så duktigt.
Jag hade en travare i 4år, visst vi kom otroligt långt, men jag blir fortfarande avis på dig som har kommit så långt med Bellie. Jag tänkte nästan varje gång jag gjorde ett dressyrpass på hur duktigt du var som verkar klara av allting!

You go Girl!

Tycker du är fantasisk och ni två har gjort stora framsteg, du har en häst att ta vara på.

Hoppas detta håller i sig långt framöver!
Kram

Svar: Men vad fantastiskt fint skrivet! Blir alldeles varm i hjärtat. :-) Tuuusen tusen tack!
Och sluta aldrig kämpa, och jämför dig inte med andra!! :) Man jobbar alla utifrån sina och sin hästs förutsättningar, ingen annans. Kämpa på! :)
Josefine Fred

2012-08-22 @ 10:18:11
URL: http://walentin.devote.se
Postat av: Lina Holmbom

Pms på både häst och ryttare brukar inte vara någon bra kombo ;)Och då är det smart att inte ha några krav! =) Vet du förresten om någon trevlig männsika som söker stallplats? Vi har 1-2 över i höst =)

Svar: Haha ne de brukar ju inte de. Kan inte bli annat än pannkaka..
Hm, ne inte vad jag kommer på nu men jag kan hålla ögon och öron öppna! :-)
Josefine Fred

2012-08-22 @ 10:32:08
URL: http://skrotpilot.blogg.se
Postat av: Lina

Haha älskar alla dina smeknamn du har till bellie :-) så skön!

2012-08-22 @ 16:10:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0