Hej alla glada! :D

Sitter på jobbet nu. Vi har ett nytt system som de är första dagen med idag, så de blev lite kaos i min hjärna imorse men de går riktigt bra. Och de verkar vara ett bra system som är mycket friare än vanligt. Det är hemtjänsten jag är på idag, och imorgon. :-)
 
Efter jobbet bär det av till fröken bus, och jag längtar!! :) Vi ska ut på tur i mysvädret. Men har inte bestämt exakt vad vi ska göra ännu. Imorgon får det bli ett dressyrpass, och sen funderar jag på att ta en hopplektion på torsdag. Vi får se. Jag är ju lite feg, haha. :-P Tycker inte riktigt jag platsar nånstans.
 
Jaja, nu ska jag jobba vidare och sedan har jag lunch. SVINGODA rester från gårdagens kyckling i ugn med svingod sås och hemmagjorda klyftpärer ;) Hihihhihi. Me love. Kom just å tänka på stallfesten på fredag.. JAG SKA HA HEMMAGJORDA KLYFTPÄRER DÄR!! :D *peppad tjej 91*.

Kommentarer
Postat av: Tova

Läste klyftpärer och tänkte på päron istället för potatis..

Potatishalvor (köpt på burk) med after eight i ugn är ju fantastiskt gott..

2012-09-03 @ 19:17:42
URL: http://kazince.blogg.se
Postat av: Erica

Hoppar du oftare kommer rädslan minska ju! :) det behöver ju inte vara högt, bara små hinder för att hitta avstånd och känsla :)

Svar: Jo absolut! Men sånt e svårt o styra när man hoppar med folk i grupp, som är mer erfarna än mig. De är där problemet sitter tyvärr. :-/
Josefine Fred

2012-09-03 @ 21:57:49
URL: http://kickarn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0