Dagens uteritt

Blev en uteritt på finaste B idag. Hon var verkligen trevlig! Red en sväng vi inte ridit på hela sommaren, som inte blir av när vi står på betet. Men nu så. En av våra vanligaste svängar faktiskt. Red lite tempoväxlingar i trav först, sen kom vi upp i skogen på en slingrig stig, och då passade jag på att ställa igenom henne i båda sidor och försöka få till dendär böjningen och ha bogar och bakdel på plats. Få henne mellan hand och skänkel helt enkelt. De gick väldigt bra!! Hon känns mer och mer lösgjord. Hon hade riktigt trevlig takt och vilan på steget idag.
 
Längre upp i skogen på en stig tog vi galopp, och där galopperade vi 3 rundor i vänster och 3 i höger, fram och tbx. Hon var i en låg och avslappnad form. Superfin!! Och jag kände mig väldigt nöjd med min egen insats med sitsen, fötternas vinkel och avslappning i armar och ben. De tar sig. :-)
 
Travade på vägen hem och hon kändes trevlig. Låg på liiite mer, men ändå fin.
 
Precis så fin som jag trodde hon skulle bli i dressyrschabraket :-) Stort i strl då detta är 16"/ponny..

Kommentarer
Postat av: EW

Var har du hittat pannbandet? :-)

Svar: Schockemöhle Ascot :-)
Josefine Fred

2013-08-30 @ 22:55:43
Postat av: Hanna

Jätte fin blogg!:) Det är så att vår häst har fått samma skada som din häst haft. Muskelfästet har gått av. Jag är så himla orolig för honom. Nu undrar jag om jag skulle få fråga dig lite saker över mailen om hur du gjorde och hur det gick för er?

Svar: Tack! :-) Absolut. [email protected]
Josefine Fred

2013-08-31 @ 10:10:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0