Powerwalk

Som vanligt när man låter B gå på långa tyglar så är de inget annat än en redig powerwalk som gäller. Jag föredrar att bara strosa omkring och mysa, bara känna lugnet. Men det går inte för sig enligt B, då vi måste aktivt powerwalka och skynda oss. ;-)
 
Testade nya gjorden efteråt, och kan bara konstatera att hon får behålla sin gamla. Denna hamnade för nära armbågen hennes, och det funkar inte. Och hedde jag den längre bort så blev det ett helt sjukt punkttryck. Dessutom höll den inte sadeln på plats heller, inte ens då jag bara ledde henne och travade lite för hand.
 
Sedan blev det fotografering och L och N. Kommer bilder strax då jag gått igenom dom :-) Blev strax under 400 st.
 
Förresten, innan stallet drog jag iväg på gymmet en stund. Kom på att det var barnens dag i poolen, så körde gympass på 30 min istället. Men när jag väl var där så hade dom sim-linor uppe ändå. ;) Men men. Körde löpning och mage. Och idag verkar jag ha hittat ett sätt som får mig att behöva kämpa lite, så nu känner jag av liiiite lite iaf. Får köra ännu hårdare nästa gång, jag vill ha träningsvärk! Haha.

Kommentarer
Postat av: Sari

Tittade på bilden som du tagit på gjorden.. Den ser ut att vara bra formad. Väldigt konstigt om den kommer för nära armbågen.,?
Du får inte tycka att jag är dum nu,. Men jag vet att en del har vänt gjorden åt fel håll.
Satt den så illa att sadeln gled när du gick med hästen, då är det verkligen inte bra. Hoppas att det löser sig!

Svar: Grejen var att om jag la den i rätt läge så gav den sådant enormt punkttryck på henne. Så jag testade drafram den en bit, för då fördelades trycket bättre, men absolut inte jämnt. O då kom den även för nära armbågen. Nä då åt fel håll satt den inte eftersom tanken är att gjorden ska ligga i rätt sadelgjordsläge men sadeln ändå ska kunna ligga längre bak. Alltså med böjen framåt mellan frambenen. :-)
Josefine Fred

2013-03-16 @ 22:25:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0