Vila

 
Idag är de vila för Bellson eftersom jag jobbar 12-timmars. Skulle iofs kunna klämma in ridning ikväll, men jag tror inte det. Är ganska trött efter dessa 33 helgtimmarna. Då känns de gött o bara komma hem och gotta ner mig i soffan! :-)
 
Sadeltankarna har lugnat ner sig lite nu, hehe. Jag älskar ju verkligen min sadel, och jag kan rida jättebra i den och inverka på hästen korrekt, vilket är lika viktigt som att den passar B. Eftersom hon utvecklas som hon ska och trivs i sadeln så tänker jag inte ha bråttom med att byta sadel. Och någon Medea blir det inte eftersom jag faktiskt inte trivdes i den. Isåfall ska det vara om jag får tag i en 16"-16.5" och får testa hur den är att rida i då. Så dyker rätt sadel upp, som är bättre för oss båda än den vi har nu, då slår jag till. Men annars får det vara som det är.
 
Jag ska köpa ny sadelgjord så att sadeln förhoppningsvis får ligga på de optimala stället, och ska jag köpa en antiglid-padd att ha mellan schabrak och sadel, eftersom alla schabrak glider bakåt nå jävulskt. Och ja, jag måste ha slagit i huvudet hårt, hahahaha. Skarpt bett, antiglidpadd, rida mycket på bana/ridhus (tillfälligt). Omg. Min häst kommer snart avlida tror jag.
 

Kommentarer
Postat av: Mandas

Jag använder en genomskinlig anti-glid Padd kostar runt 300 kronor på Hööks! Det funkar riktigt bra plus att den är stötdämpande!

2013-03-10 @ 19:48:28
URL: http://mandasliv.wordpress.com
Postat av: Jennie

Tror inte din häst är ett dugg medveten om vad du använder och inte. Funkar allt så är hon i harmoni, och det är hon medveten om. :)

2013-03-11 @ 05:41:35
Postat av: carro

tips på sadellägesproblemet...
Sätt stropparna på gjorden i kors, och sätt dem i de 2 bakre sadelstropparna om du fattar hur jag menar ;)
Kan funka tills du hittar en ny gjord. Gjorde så på Stor, för han hade samma problem med sadelläge vs gjordläget.

Svar: Ah ska testa korsa dom :D Tack för tips!
Josefine Fred

2013-03-11 @ 22:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0