Hoppträning för Monia Häggkvist + film

Idag har jag och Bellson varit på äventyr och haft med oss bästa Linnea som hästskötare. Vi var över till Färsta och red för Monia häggkvist för första ggn. Första träningen på nästan 2 månader, och tredje hoppningen. Gick så JÄVLA bra idag. Så jädra klockrent!!
 
Jag var lugn, positiv och jag red för allt jag var värd idag. Och Bellsan skötte sig så nedrans bra. :-) Älskade älskade lilla fux!!
 
Vi hade 3 olika övningar. Dom stod på varsin långsida, och så en på medellinjen. En linje, en serie-aktig grej med  två låga hinder in, och så ett höjt i mitten och så två låga hinder ut. Sista övningen, den i mitten, var 3 galoppbommar (lägsta på sockerbiten) och så en högre oxer längst bak.
 
Gick som sagt sjukt bra, har inte så mkt mer o skriva. Linnea fick med en del på film. Vi hoppade en bana 2 ggr, och de var första rundan som kom med. Den kändes väldigt noggrann och jättebra ridet av mig. Andra rundan, som inte kom med på film, fick vi hoppa valfri höjd. Jag sa max 90. Så de blev nånting 80-90. Gick SJUKT bra, men jag får ju lite högre puls och då går det lite "slamsigare" till. Men jag är så himla nöjd. Och Monia var oxå jättenöjd! Jag fick mycket beröm för vilken fin häst jag hade.
 
Monia såg ingenting alls av min hopprädsla, vilket är förståeligt då den inte riktigt infann sig idag. Peppar peppar. Hon sa såhär.. "Du har ingenting att vara rädd för, för du har en häst som skulle göra vad du än bad om." Och det har jag verkligen.
 
Hade även en UNDERBAR, stöttande, peppande och till å med applåderande hejjarklack på läktaren. Vad fina människor det finns! Som stöttar oss. Bästa ni. <3
 

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jävlar vad grymma ni är!! :D Bara anmäla till Timrå nu! :D

Svar: Ja dehär gick ju som en dans! Avvaktar lite till dock hehehehe ;-)
Josefine Fred

2014-02-01 @ 19:00:32
Postat av: Fia

Ni var ju superfina idag. Jag hoppas att du kan ta med dig den här känslan och beslutsamheten som du hhade idag till vartenda hopp pass eller tävling, gå in i dig själv och minns den här känslan ni hade idag. Superbra ridet och det fantastiskt roligt att få se Belli så fräsch och glad, öronen framåt hela tiden och blicken letade hinder. En av dom mest välridna hästarna vi fick se idag. Grymt bra jobbat

Svar: Men vad glad jag blir! Inte illa att få höra detta. :-D Tack åter igen!
Josefine Fred

2014-02-01 @ 22:46:02
URL: http://fiajungdalen.blogg.se
Postat av: Carro

Åh vad duktiga ni är! :D

Svar: Tack snälla du ♥
Josefine Fred

2014-02-02 @ 01:09:12
URL: http://RSwildcard.blogg.se
Postat av: Sofia Spelkvist

hon ser riktigt fin ut!

Svar: :-D
Josefine Fred

2014-02-02 @ 10:19:33
URL: http://sofiaspelkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0