Trotsar vädret!

Jag och Linn stack iväg på en längre tur idag, som vi hade planerat igår. Det har regnat här sen inatt, och ska regna hela dagen imorgon. Men vi drog iväg ändå! :-D Supertrevligt hade vi! Och B skötte sig väldigt bra må jag säga. Jag kände att hon snappat åt sig av det vi övade på under tisdagens lektion, kul! Trodde inte hon skulle göra det så snabbt på uteritt, och speciellt inte denna runda där vi rider till galoppbanan.
 
Hon var rätt påverkbar i traven då vi joggade, red tempoväxlingar. Även i skritten lyssnade hon hyffsat. Sen när det var dags för galopp vart hon däremot VRÅLSTARK, jisses. Kan inte ens minnas hon var såhär stark, så när jag gav henne lillfingret tog hon hela handen. Och när jag bad om halvhalt fick hon nå fel och studsade med framdelen, bytte galopp och hade sig, slängde med huvve osv för att protestera. ;-) Den lilla fuxen. Hon ska ju iaf ta halvhalterna för jag kände hur hon mer och mer rann iväg på eget initiativ. Men de gick fint ändå!
 
Även på hemvägen. :-) Trevlig tur trots att man var pissblöt när man kom tillbaka.. For och handlade gotta, och har precis ätit mat. Ska ta och stänga ner här om en stund och kika på TV och mysa med mitt gotta. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0