Klättring

Imorse var det tänkt att jag och Bella skulle ta ett dressyrpass i paddan igen, men då det var minusgrader inatt for jag och kollade paddans skick först och det var fruset.. Så där sprack den planen. Funderade om jag skulle ta och åka över till klubben istället, men tillslut kom jag på att rida ut vore det bästa för dagen dels pga det underbara vädret, och att hon gick i paddan igår, så då kan det vara roligare att få ridas ut och ha lite kul för lilla Bellson. ;-)

Så vi red iväg mot klätterbacken idag. Blev lite jogging påväg dit, och Bella fick typ sköta sig själv. Jag passade på att ha balansövningar, haha... stå två sitta ett steg osv. Har ganska bra balans ändå. ;-) Sen fick jag styrke- och balansträning i klätterbacken oxå. Jag blir lätt baktung, så övar på att pressa upp mig med fötterna istället. Bella skötte sig bra idag. :-) Tog två vändor i backen. Oså jogging däremellan + på hemvägen.

Sedan har jag fått bytt till vinterdäck nu på både bil + transport, och imorgon får Bella vinterdojjor. Då är vi redo för vintern!! :-) Skönt. Alltid en stor ångest innan däckbytet är gjort...

 Stilig brud liksom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0